miércoles, 25 de junio de 2014

bases per a la contractació laboral temporal de Professorat de Religió en centres docents públics dependents del Departament d'Ensenyament de Catalunya.

Aprovar les bases per a la contractació laboral temporal de professorat de religió en centres docents públics dependents del Departament d’Ensenyament, que figuren als annexos.
Annex 1
Bases
-1 Contractació del professorat.
1.1 La contractació temporal del professorat de religió s’efectua per substitució d’aquell que tingui reconeguda la reserva de lloc de treball, o per cobrir llocs de treball vacants mentre no siguin proveïts reglamentàriament amb les persones que n’hagin obtingut la titularitat mitjançant el procediment establert a l’efecte.
1.2 Cada curs acadèmic el professorat de religió que compleixi els requisits establerts a la base 4.3 s’ha d’ordenar, per a la seva contractació, segons la prelació següent:
- Professorat amb serveis prestats com a professor de religió.
- Persones admeses en convocatòries d’accés que no han estat encara contractades.
...
4.4 Els aspirants han de presentar una sol·licitud de participació segons el model normalitzat que es pot obtenir a la pàgina web del Departament d’Ensenyament http://www.gencat.cat/ensenyament, a Oposicions i concursos/Professorat, al registre dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament i del Consorci d’Educació de Barcelona.
...
Annex 2
Barem
...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia