domingo, 22 de junio de 2014

12 places d’Agent de la plantilla de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Badalona. (Barcelona)

BASES REGULADORES PER A LA PROVISIÓ DE 12 PLACES D’AGENT DE LA GUÀRDIA URBANA, PEL SISTEMA D’OPOSICIÓ LLIURE.
PRIMERA. Objecte. L’objecte d’aquesta convocatòria és la provisió per oposició lliure de 12 places d’agent de la plantilla de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Badalona.
Les places estan enquadrades dins de l’Escala d'Administració Especial, Subescala de Serveis Especials, Classe: Policia Local, Escala bàsica. Grup C2, vacants a la plantilla de personal funcionari d'aquesta corporació i corresponents a les Ofertes públiques d’ocupació de l’any 2013 i 2014.
SEGONA. Condicions de les persones aspirants. A fi de poder ser admès a participar en el procés selectiu, els aspirants hauran de reunir, en el darrer dia del termini per la presentació de les sol·licituds, els requisits següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola, d’acord amb la legislació vigent.
b) Haver complert 18 anys i no superar l’edat de 35 anys en la data de finalització del termini per la presentació d’instàncies. L’aspirant ha complert els 18 anys, si aquests es compleixen abans i dintre de la mateixa data de finalització del termini anterior, i no se superarà l’edat de 35 anys quan es compleixi aquesta en la mateixa data de finalització del termini per la presentació d’instàncies.
Aquest extrem s’acreditarà adjuntant a la instància fotocòpia del DNI o passaport o document equivalent en vigor.
c) Complir les condicions exigides per exercir les funcions que els puguin ésser encomanades, d’acord amb el que determinen la Llei 16/1991, de 10 de juliol, les disposicions que la despleguin i el Reglament dels cossos de policia local.
d) Estar en possessió del títol de graduat o graduada en educació secundària, graduat o graduada escolar, tècnic o tècnica corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic o tècnica auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d’equivalent o superior.
e) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.
Aquest extrem s’acreditarà adjuntant a la instància un certificat mèdic, original o fotocòpia compulsada, expedit com a màxim dos mesos abans de la data en què es presenti, en el qual ha de constar explícitament que: “es reuneixen les condicions físiques necessàries per realitzar els exercicis de l'Annex 1 de la convocatòria per a la cobertura de 12 places d’Agent de la Guàrdia Urbana de Badalona 2014”. La no presentació de l’esmentat certificat comportarà l’exclusió automàtica de la persona aspirant del procés selectiu.
Aquest certificat s’ha de referir a la realització, dintre del termini expressat a l’apartat anterior, d’un examen de salut previ en el que s’haurà d’incloure una prova d’esforç, en la que es pugui valorar l’adaptació cardiorespiratòria a l’exercici físic de cada aspirant.
f) Tenir una alçada mínima d’ 1,70 metres per als homes i d’ 1,60 metres per les dones.
g) Posseir el carnet de conduir de la categoria B. Els aspirants hauran d’estar, abans de la finalització del curs selectiu, en possessió dels permisos de conducció de les classes BTP i A2. En relació amb els carnets de conduir, els/les aspirants hauran d’estar en possessió del permís de la classe BTP (conducció de vehicles de transport públic) i el A2 a l’inici del període de pràctiques. En el supòsit de no disposar d’aquests permisos, els aspirants no podran incorporar-se al període de pràctiques, i per tant quedaran exclosos i decauran tots els seus drets en aquest procés selectiu.
h) Posseir el certificat de nivell intermedi de català de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura o equivalent o superior, o acreditar aquest nivell mitjançant la superació de la prova corresponent a la fase d’oposició.
i) Declaració jurada o promesa per la qual s’adquireix el compromís de portar armes de foc d’acord amb les condicions establertes a la normativa vigent.
j) No haver estat condemnat per cap delicte. No estar inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública. Serà aplicable el benefici de la rehabilitació, sempre que l’aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial. Aquest extrem s’acreditarà adjuntant declaració jurada o promesa a l’efecte.
k) Declaració jurada o promesa per la qual s’adquireix el compromís de que, abans de prendre possessió del càrrec, juraran la Constitució, com a norma fonamental de l'Estat, i respectar i observar l'Estatut d'Autonomia, com a norma institucional bàsica de Catalunya (article 6 LPL).
Els apartats i), j) i k) quedaran acreditats amb l’aportació del model de declaració, degudament omplert, que està disponible en l’apartat d’oferta pública de la pàgina web de l’Ajuntament de Badalona (www.badalona.cat).
TERCERA. Sol·licituds. Les persones que desitgin prendre part en el procés de selecció han de sol·licitar-ho mitjançant el model d’instància normalitzat, disponible en l’apartat d’oferta pública de la pàgina web, degudament omplert i signat per la persona aspirant, i dirigida a l'Alcaldia de l'ajuntament en el termini de 20 dies naturals a comptar a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.
Les bases es publicaran al BOP, al web municipal i al Tauler d’anuncis oficials d’aquesta corporació.
Amb la instància sol·licitant prendre part en aquest procés, l’aspirant declararà que reuneix els requisits establerts a la Base Segona, i adjuntarà la següent documentació:
a) Fotocòpia del Document Nacional d'Identitat o passaport en vigor.
b) Fotocòpia del carnet de conduir de la categoria B.
c) Fotocòpia del certificat de nivell intermedi de català (B) de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura o equivalent o superior.
d) Declaració dels apartats i), j) i k).
e) Certificat mèdic, original o fotocòpia compulsada, expedit com a màxim dos mesos abans de la data en què es presenti, en el qual ha de constar explícitament que “la persona aspirant no pateix cap malaltia ni esta afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria i que reuneix les condicions físiques necessàries per realitzar els exercicis de l'Annex 1 de la convocatòria per a la cobertura de 12 places d’Agent de la Guàrdia Urbana de Badalona 2014”.
f) Fotocòpia de la titulació requerida a efectes de la convocatòria o resguard d’haver abonat els drets per la seva expedició.
No serà necessari compulsar la documentació presentada mitjançant fotocòpia. Aquesta documentació es compulsarà juntament amb la resta de la documentació que s’ha de presentar per sol·licitar el nomenament com a funcionari en pràctiques o, si escau, com a funcionari de carrera. En el supòsit de que la documentació presentada no coincideixi amb l’original, el/la concursant quedarà exclòs del procés selectiu.
En el moment del nomenament com a funcionari en pràctiques un cop finalitzat el curs selectiu, s’hauran d’aportar els permisos de conducció de les classes BTP i A2. En el supòsit de no disposar d’aquests permisos, els aspirants no podran incorporar-se al període de pràctiques, i per tant quedaran exclosos i decauran tots els seus drets en aquest procés selectiu.
Les instàncies s’han de presentar davant el Registre General de l'Ajuntament o en la forma que determina l’article 38 de la Llei 30/92, de Regim Jurídic de les Administracions públiques i del Procediment Administratiu Comú.
En el cas d’instàncies defectuoses, es requerirà la persona interessada per tal que esmeni els errors, en un termini de 10 dies hàbils.
Plaça de la Vila, 1, 08911 Badalona, Barcelona - 934 83 29 20

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia