lunes, 30 de junio de 2014

Borsa de treball de Treballados Socials, de l'Ajuntament de Muro de Alcoy.

Mitjançant resolució d’alcaldia 483/2014, de 20 de juny, l’alcalde de l’Ajuntament de Muro de Alcoy, ha adoptat l’acord pel qual s’aproven les Bases Específiques per a la constitució d'una borsa de treball, per a nomenaments interins o, si és el cas, contractació laboral de caràcter temporal de Treballados Socials, de l'Ajuntament de Muro de Alcoy. 
Les bases de la convocatòria estaran a disposició dels interessats al Tauler d’Edictes de l’Ajuntament de Muro d’Alcoi, a la Placeta Molina, nº 4 i a la seua pàgina web www.vilademuro.net (ocupació pública), així com al departament de recursos humans on consta l’expedient. 
Termini de presentació: DE L'1 AL 11 DE JULIOL DE 2014.
PRIMERA.- Objecte de la convocatòria. És objecte de la present convocatòria la contitució d’una borsa de treball per al nomenament de Treballadors Socials, mitjançant funcionari interí o contractació de personal laboral de caràcter temporal, d’acord amb les necessitats de personal que es precissen.
El procediment serà el de concurs-oposició lliure. 
Les característiques de l’objecte de la convocatòria seran les d’una plaça inclosa a l'Escala d'Administració Especial, Subescala Tècnica, classe Tècnics Mitjans, grup de classificació A i subgrup A2.
SEGONA.- Requisits dels aspirants. Per a ser admés en el procés els aspirants hauran de complir els següents requisits, els quals es referiran fins al dia en què finalitze el termini d’admissió de sol.licituds i hauran de mantenir-se durant tot el procés selectiu:
a) Tenir la nacionalitat espanyola, o la de qualsevol estat membre de la Unió Europea, o cumplir allò establert a l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic al respecte de l’accés a determinats sectors de la funció pública.
b) Tenir complits els setze anys i no excedir de l’edat màxima de jubilació forzosa.
c) Estar en possessió del títol de Grau en Treball Social o Diplomat en Treball Social; o estar en condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies. L’equivalencia o homologació de títols s’haurà d’acreditar mitjançant certificació expedida per l’Administració educativa.
d) No patir cap malatia o defecte físic que impedisca el compliment de les funcions.
e) No estar o haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de l’Estat, de les Comunitats Autònomes o de les Entitats Locals, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de funcions públiques.
TERCERA.- Presentació de sol.licituds. 1.-Les instàncies per a participar en la present convocatoria es facilitaran al Registre General de l’Ajuntament i estaran a dispossició dels aspirants a la pàgina web
municipal www.vilademuro.net (serveis municipals-recursos humans-ocupació pública), s'adreçaran a l'Alcalde-President de la Corporació i es presentaran al Registre General o en la forma establerta a l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i de Procediment Administratiu Comú, dins dels deu dies hàbils comptats a partir del següent al de la publicació de la present convocatòria al Butlletí Oficial de la Provincia d’Alcacant..
S’acceptaran altres models de sol.licitud d’admissió, sempre que reunisquen i s’ajusten als establerts a la llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
A les instàncies, els aspirants hauran de manifestar que compleixen tots i cadascun dels requisits exigits en aquestes bases, en concret els de la base segona, i que es comprometen a prestar el preceptiu jurament o promesa d'acord amb el Reial Decret 707/1979; a més dels mèrits que vulguen que siguen valorats a la fase de concurs.
2. Juntament amb la instància hauran de presentar la següent documentació degudament compulsada:
- Fotocòpia degudament compulsada del títol exigit.
- Fotocòpia del Document Nacional d’Identitat, degudament compulsada.
- Reguard justificatiu d’haver ingressat mitjançant transferència bancària 30,45 € en concepte de drets d’examen, al compte bancari habilitat per a aquest procés: 2100 3971 17 0200019307 «Caixabank». A l’ingrés haurà de constar el nom i cognoms de l’aspirant que es presenta a aquest procés, i no altres dades.
-Tots el mèrits que vulguen que es siguen valorats a la fase de concurs, degudament compulsats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia