miércoles, 16 de julio de 2014

1 Agent mediambiental - Convocatòria 22/10 - (C1) de l’Administració de la Generalitat Valenciana.

Bases de la convocatòria
Primera. Objecte de la convocatòria. 1.1. Esta convocatòria té per objecte la selecció de personal, per mitjà del sistema de concurs oposició, per a cobrir 1 lloc de treball del subgrup C1, sector administració especial, agent mediambiental, pel torn d’accés lliure.
1.2. Els llocs de treball que queden sense cobrir en la convocatòria 23/10, d’accés pel torn de promoció interna, s’acumularan als del torn d’accés lliure.
Segona. Condicions generals de les persones aspirants. 2.1. Per a l’admissió a estes proves selectives, serà necessari complir els requisits següents:
2.1.1. Nacionalitat: tindre la nacionalitat espanyola o d’un estat membre de la Unió Europea o d’algun estat a què s’aplique la llibertat de circulació de treballadors. Independentment de la seua nacionalitat, el cònjuge de les espanyoles i els espanyols i de les persones nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, i quan així ho preveja el corresponent tractat, el cònjuge dels nacionals d’algun estat en què s’aplique la llibertat de circulació dels treballadors, sempre que no estiguen separats de dret.
Així mateix i amb les mateixes condicions que els cònjuges, podran participar els descendents i els del seu cònjuge, menors de 21 anys o majors d’esta edat que visquen a costa seua.
2.1.2. Edat: tindre 16 anys i no haver arribat a l’edat de jubilació.
2.1.3. Titulació: estar en possessió del títol de tècnic en Treballs Forestals i Conservació del Medi Natural (corresponent al cicle formatiu de grau mitjà de Formació Professional de la família agrària), o equivalent o complides les condicions per a obtindre abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.
En el cas de titulacions obtingudes en l’estranger s’haurà d’estar en possessió de la credencial que acredite la seua homologació.
2.1.4. Capacitat: posseir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguen necessàries per a l’exercici de les corresponents funcions o tasques.
2.1.5. Habilitació: no haver sigut separada o separat, o haverse revocat el seu nomenament com a personal funcionari interí, amb  caràcter ferm per mitjà de procediment disciplinari de cap administració pública o òrgan constitucional o estatutari, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per a l’exercici de qualssevol funcions públiques o d’aquelles pròpies del cos, agrupació professional o escala objecte de la convocatòria. En el cas de personal laboral, no trobar-se inhabilitat per sentència ferma o com a conseqüència d’haver sigut despedit disciplinàriament de forma procedent, per a exercir funcions semblants a les pròpies de la categoria professional a què es pretén accedir. Si es tracta de persones nacionals d’altres estats, no trobar-se inhabilitades o en situació equivalent ni haver sigut sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedisca en estos termes en el seu estat l’accés a l’ocupació pública.
2.2. Les condicions per a l’admissió a les proves, s’hauran de reunir en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantindre’s durant tot el procés selectiu, fins al moment de la presa de possessió.
2.4. No podrà participar en este procediment selectiu el personal que ja tinga la condició de personal funcionari de carrera del subgrup C1, sector administració especial, agent mediambiental, de l’Administració de la Generalitat.
Quarta. Sol·licituds. Les persones que desitgen prendre part en estes proves selectives hauran d’omplir la sol·licitud d’una de les formes següents.
Sol·licitud presencial: a través del model que figura en l’annex III i que els serà facilitada en les oficines públiques que es relacionen en l’annex IV o en el portal de l’Administració de la Generalitat ‹ http://www.gva.es ›, apartat Conselleria d’Hisenda i Administració Pública - Direcció General de Recursos Humans - Oposicions i Concursos.
Sol·licitud telemàtica: a través del formulari habilitat en el portal de l’Administració de la Generalitat < http://www.gva.es >, apartat Atenció al ciutadà - Guia Prop - Ocupació pública – Descripció - Subgrup C1 – Sector - Administració especial - Agent mediambiental - Convocatòria 22/10 - Tramitar amb certificat.
Quinta. Drets d’examen. 5.1. Els drets d’examen seran de 15,50 euros i s’ingressaran en qualsevol de les entitats bancàries col·laboradores que figuren en la sol·licitud. El pagament de la taxa es justificarà per mitjà de l’oportú justificant que l’entitat bancària emetrà atenent a la modalitat de pagament triada per la persona aspirant.
Sexta. Presentació de sol·licituds. 6.1. Les sol·licituds seran dirigides a la Direcció General de Recursos Humans.

6.2. El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 16 de Juliol al 7 d'Agost de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia