miércoles, 16 de julio de 2014

(3) places de personal docent contractat de caràcter indefinit (professorat contractat doctor). Convocatòria número 1. Universitat de València.

Concurs públic per a la provisió de les places de personal docent contractat de caràcter indefinit que es detallen en els annexos I i II, d’acord amb les següents bases:
Segona. Requisits generals i específics.
2.1. Requisits generals
) Tenir complerts 16 anys i no superar l’edat màxima de jubilació forçosa.
) No patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impedisca l’acompliment de les funcions corresponents a les places convocades.
) No haver estat separat o separada, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni estar inhabilitat o inhabilitada per a l’exercici d’ocupacions o càrrecs públics. Les persones aspirants que no tinguen la nacionalitat espanyola hauran d’acreditar igualment no trobar-se inhabilitades o en situació equivalent, ni estar sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, dins el seu estat, l’accés a la funció pública o l’ocupació pública.
) Estar en possessió del títol de doctor o doctora.
) Tindre avaluada positivament l’activitat curricular per part de la Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación o de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva.
) Els títols acadèmics expedits per altres països de la Unió Europea hauran d’estar homologats o en el seu cas reconeguts per a l’exercici de la professió de professor o professora d’Universitat, d’acord amb el Reial Decret 1837/2008, de 8 de novembre (BOE 20.11.2008).
) En el cas d’haver obtingut fora de la Unió Europea la titulació exigida per a la plaça, caldrà posseir la corresponent homologació a Espanya, d’acord amb el que disposa el Reial Decret 285/2004, de 20 de febrer (BOE 04.03.2004).
) Haver satisfet les taxes per a participar en el procés selectiu o acreditar estar exempt/a del pagament.
2.2. Requisits específics. 2.2.1. Per a presentar-se a les places amb requisit específic de coneixement de valencià, serà necessari el coneixement del valencià a nivell C1 (Suficiència). Aquest coneixement es podrà acreditar aportant el certificat de coneixement o bé, realitzant una prova de nivell que el Servei de Política Lingüística organitzarà per a totes aquelles persones interessades que ho sol·liciten dins del mateix termini de presentació d’instàncies per a participar en el concurs. La informació sobre les convocatòries de nivell es pot consultar en la pàgina web del Servei de Política Lingüística ‹ http://www.uv.es/spl ›. Més informació: ‹ mailto:spl@uv.es›. La inscripció en la prova de nivell es realitzarà mitjançant el abier formulari habilitat en la pàgina web del Servei de Política Lingüística ‹ http://www.uv.es/spl/provaextra ›. La prova es realitzarà, en qualsevol cas, abans de la publicació de la llista definitiva de persones admeses i excloses d’acord amb l’apartat 7.1 d’aquesta convocatòria.
Als efectes de la baremació dels coneixements de valencià, s’aplicaran les equivalències establertes en l’acord del Consell de Govern 189/2009, de 3 de novembre de 2009, que es pot consultar a la pàgina web del Servei de Recursos Humans (PDI): ‹http://www.uv.es/pdi/ConvPersLab_V.htm ›.
Per a presentar-se a les places amb requisit específic de coneixement d’una determinada llengua estrangera, serà necessari acreditar-ne el coneixement, aportant el certificat de coneixement del nivell B2. Als efectes de la baremació, s’aplicaran les equivalències que es poden consultar a la pàgina web del Servei de Recursos Humans (PDI): ‹ http://www.uv.es/pdi/ConvPersLab_V.htm ›.
2.2.2. Caldrà estar en possessió d’una titulació universitària concreta si així s’estableix en la descripció de les places que s’efectua enl’annex I. S’admetran, igualment, el grau o graus corresponents.
La concurrència dels requisits generals i específics haurà d’anar referida a la data d’acabament del termini de presentació d’instàncies, llevat del que especialment s’ha previst per a l’acreditació del coneixement del valencià.
Tercera. Taxa per drets d’examen. Per a participar en aquesta convocatòria s’haurà d’efectuar un ingrés de 24,76 euros per plaça en el compte «Drets d’examen de la Universitat de València» número 0049-6721-65-2010001382 del Banco Santander Central Hispano.
Estaran exemptes del pagament de la taxa les persones que acrediten una discapacitat en grau igual o superior al 33 per cent i els membres de famílies nombroses de caràcter especial.
Les persones aspirants esmentades hauran de presentar les certificacions corresponents que acrediten la seua condició de discapacitats o discapacitades (mitjançant certificat de la Conselleria de Benestar Social o òrgan competent) o la seua condició de membre de família nombrosa (mitjançant certificat de la Conselleria de Benestar Social o òrgan competent) i així ho faran constar expressament en l’apartat corresponent de la sol·licitud.
Gaudiran d’una bonificació del 50 % d’aquestes taxes els membres de famílies nombroses de categoria general.
La no-presentació a les proves o l’exclusió per no complir algun dels altres requisits de la convocatòria no comportarà el dret a la devolució de les taxes.
Quarta. Presentació de sol·licituds. 4.1. Termini de presentació: 20 dies hàbils des de la publicació d’aquesta convocatòria en elDiari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 17 de Juliol al ... 8 de Setembre de 2014, a.i.}. Els dissabtes es consideren hàbils a l’efecte de còmput de terminis. Es declara inhàbil el mes d’agost de 2014 a l’efecte del còmput de terminis per a la resolució de concursos de places docents convocats per aquesta Universitat.
4.2. S’haurà d’utilitzar el model d’instància que s’inclou en l’annex III d’aquesta convocatòria i que es podrà trobar en la següent adreça electrònica:‹ http://www.uv.es/pdi/ConvPersLab_V.htm ›.
4.3. Les sol·licituds es podran presentar en qualsevol dels registres enumerats per l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. No obstant això, és recomanable la presentació en l’oficina del Registre General de la Universitat de València, ubicada a l’avinguda Blasco Ibáñez, 13, que es troba oberta al públic de dilluns a divendres. La presentació de sol·licituds el dissabte s’haurà de realitzar necessàriament per algun dels altres mitjans prevists en l’esmentat article 38.4. ...
ANNEX I
Plaça número: 5486 Categoria: Professorat Contractat Doctor Nº places: Dedicació: T.C.
Àrea: Sociologia 775
Departament: Sociologia i Antropologia Social 330
Centre: Facultat de Ciències Socials 31
Centre adscripció plaça: Facultat de Ciències Socials 31
Característiques plaça: Perfil docent: "El mètode de les Ciències Socials". Perfil investigador: "Sociologia de la Ciència i de la Tecnologia". Requisits específics: Llicenciatura en Sociologia o Antropologia Social i Cultural. Coneixement de valencià a nivell C1 (Suficiència).
Plaça número: 5597 Categoria: Professorat Contractat Doctor Nº places: 1 Dedicació: T.C.
Àrea: Literatura Espanyola 583
Departament: Filologia Espanyola 150
Centre: Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació 6
Centre adscripció plaça: Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació 6
Característiques plaça: Perfil docent: "Lectures espanyoles contemporànies". Perfil investigador: "Poesia espanyola de postguerra i de mig segle, literatura de l'exili". Requisits específics: Llicenciatura en Filologia Hispànica. Coneixement de valencià a nivell C1 (Suficiència).
Plaça número: 5822 Categoria: Professorat Contractat Doctor Nº places: 1 Dedicació: T.C.
Àrea: Comunicació Audiovisual i Publicitat 105
Departament: Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació 340
Centre: Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació 6
Centre adscripció plaça: Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació 6
Característiques plaça: Perfil docent: "Teories i conceptes cinematogràfics". Perfil investigador: "Cinema i models literaris". Requisits específics: Llicenciatura en Comunicació Audiovisual o en Filologia Hispànica. Coneixement de valencià a nivell C1 (Suficiència).
ANNEX II: CARACTERISTIQUES DE LA CONTRACTACIÓ
2.1.- PROFESSORAT CONTRACTAT DOCTOR
Tipus de contracte: Laboral indefinit amb dedicació a temps complet
Funcions: Tasques docents i investigació. Direcció projectes d'investigació.

Retribucions íntegres anuals: 28.541,24 euros

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia