miércoles, 23 de julio de 2014

Borsa de treball d’Auxiliar d’Informació Turística (C2) -per concurs-, del Consell de Mallorca

BASES GENERALS PER A LA CONVOCATÒRIA DE DUES BORSES CORRESPONENTS A LA SUBESCALA, LA CLASSE O LA CATEGORIA D’AUXILIAR D’INFORMACIÓ TURÍSTICA DEL CONSELL DE MALLORCA. GRUP O SUBGRUP: C2
FUNCIONS GENERALS
Atendre, assessorar i resoldre consultes, amb els idiomes adients, el turista i la ciutadania en matèria turística (localització d'elements patrimonials, activitats culturals,d'oci i serveis).
Actualitzar diàriament l'oferta cultural d'oci i els serveis de l'illa de Mallorca.
Recopilar, seleccionar i comprovar els continguts turístics dels fullets informatius del Consell de Mallorca.
Remetre les reclamacions en matèria turística a la corresponent Administració pública.
Donar suport i orientar els i les turistes en cas d'incidències (robatoris, pèrdues de documents, problemes amb els mitjans de transport i qualsevol altra situació extraordinària).
REQUISITS
a) Posseir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que disposa l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril de l’Estatut bàsic de l’empleat públic.
b) Tenir 16 anys complerts i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol d’E.S.O o equivalent, o en condicions d’obtenir-lo en la data que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.
d) No patir cap malaltia i posseir les capacitats físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions del cos a què correspon la borsa.
e) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap Administració Pública, ni trobar-se inhabilitat per a l’ocupació o l’exercici de la funció pública.
f) Certificat nivell intermedi B1 d’anglès del MCER (Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengues).
g) Certificat nivell intermedi B1 d’alemany del MCER (Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengues).
h) Acreditar coneixements de llengua catalana nivell B2 (d’acord amb l’Ordre del conseller d’Educació, Cultura i Universitats, de 21 de febrer de 2013. BOIB 34 de 12 de març de 2013).
SISTEMA DE SELECCIÓ
CONCURS. La puntuació mínima per a poder accedir a la borsa és de 4 punts per als grups A1, A2, B i C1 i de 0 punts per als grups C2 i AP. Si cap aspirant arriba a la puntuació mínima establerta, la Junta Qualificadora pot establir una puntuació inferior.
VALORACIÓ DE MÈRITS . S’ha de valorar la titulació acadèmica i/o les accions formatives acreditades, ambdós casos relacionats amb les funcions de la subescala, la classe o la categoria objecte de la convocatòria, i també el treball desenvolupat en llocs de categoria igual o semblant d’acord amb el punt 1 de l’annex III.
TERMINI DE PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. El termini de presentació és de 15 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el BOIB.{del 23 de juliol al 8 d'agost de 2014, a.i.}
ANNEX II
1. FORMULARI I PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES. El formulari de sol·licitud i les bases per a participar en la convocatòria són a disposició de les persones interessades al Servei de Selecció, de la Direcció Insular d’Hisenda i Funció Pública, situat a la Llar de la Infància, (carrer del General Riera, 113) i en l’adreça d’Internet http://www.conselldemallorca.net/borses.
Les sol·licituds i la resta de documentació s’han de presentar compulsades, dins el termini previst, en el Registre General del Consell de Mallorca ubicat a les adreces següents del municipi de Palma:
C/ del Palau Reial, núm. 1
C/ del General Riera, núm. 111 (edifici de la Llar de la Joventut)
C/ del General Riera, núm. 113 (edifici de la Llar de la Infància)
Plaça de l’Hospital, núm. 4 (Centre Cultural la Misericòrdia)
C/ del General Riera, núm. 67 (Institut Mallorquí d’Afers Socials)
Ctra. de Sóller, km. 3,5 (Institut de l’Esport Hípic de Mallorca)
L’horari d’atenció al públic del Registre és de 9 a 14 h, de dilluns a divendres. El que està ubicat en el c/ del Palau Reial, núm. 1, amplia l’horari d’atenció al públic a dissabte (no festiu), també de 9 a 14 h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia