lunes, 21 de julio de 2014

subvencions destinades a posar en marxa plans integrals d’ocupació amb suport per a persones desempleades amb discapacitat, per al període 2014-2015

1. Objecte. L’objecte d’esta orde és incrementar l’ocupabilitat de les persones desempleades amb discapacitats greus de la Comunitat Valenciana, per mitjà de l’establiment de plans integrals d’ocupació amb suport.

2. Destinataris finals. 1. Els destinataris finals d’este programa són els desempleats que acrediten una discapacitat psíquica o malaltia mental com a mínim del 33 per cent, o una discapacitat física o sensorial com a mínim del 65 per cent. Es consideraran inclosos en este col·lectiu els supòsits d’incapacitat permanent total sempre que el certificat de l’organisme competent per al reconeixement arreplegue la concurrència de discapacitats de caràcter psíquic o malalties mentals.

2. Amb l’excepció dels previstos en l’article 4.2, els participants en els plans hauran de figurar inscrits com a desempleats en els centres SERVEF d’Ocupació.
3. En el moment de l’inici dels plans, les dones hauran de representar almenys el 40 per cent del total de participants.
3. Beneficiaris. 1. Podran ser beneficiaris d’estes ajudes:

) Les corporacions locals de la Comunitat Valenciana i les entitats dependents o vinculades a estes que duen a terme actuacions en matèria d’ocupació.

) Les entitats sense ànim de lucre que acrediten experiència en la realització de processos d’inserció laboral de desempleats amb discapacitat greu.

2. Els beneficiaris hauran d’acreditar la disponibilitat de recursos humans i materials adequats per a l’execució del pla integral d’ocupació.
En eixe sentit, hauran de disposar d’instal·lacions per a l’atenció individualitzada i per a la realització de tallers i l’ús de mitjans informàtics per a l’atenció als participants. Quant al personal, es disposarà  com a mínim de dos tècnics a jornada completa o el seu equivalent a jornada parcial, que podran ser personal propi de l’entitat o contractar-se de manera específica.
3. Amb caràcter general, no podran obtindre la condició de beneficiari les persones o entitats en què concórrega alguna de les prohibicions previstes en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, l’apreciació de les quals es farà de la forma prevista en l’article esmentat.
4. Quantia de la subvenció. 1. En cada pla integral d’ocupació caldrà ajustar-se a 60 participants. No obstant això, podran aprovar-se projectes amb un altre nombre de participants de forma excepcional.

2. Del total de participants, fins a un màxim de 15 podran ser treballadors en actiu, als quals l’entitat assistirà en règim d’ocupació amb suport.
3. L’import màxim que podrà concedir-se es calcularà a raó de 1.000 euros per participant.
4. Amb independència del nombre de participants desempleats, la percepció del total de l’ajuda concedida requerirà que el beneficiari acredite la inserció com a mínim de 10 dels participants desempleats, i també la realització dels itineraris en els termes establits en esta orde.
5. En el cas de projectes amb un nombre total de participants diferent de l’indicat en l’apartat primer, la resolució de concessió fixarà els objectius d’inserció i el nombre de treballadors en actiu amb idèntica proporció.
5. Presentació de sol·licituds i documentació general. 1. Dirigides al SERVEF, les sol·licituds es presentaran en imprés normalitzat en la direcció territorial d’Ocupació del SERVEF corresponent, sense perjuí de poder presentar-la en els altres llocs previstos en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

Les sol·licituds també podran presentar-se telemàticament accedint al Catàleg de servicis públics interactius de la Generalitat a través de <www.tramita.gva.es > o del web del SERVEF (< www.servef.es >) i seleccionant el servici corresponent. Per a això, el sol·licitant haurà de disposar de firma electrònica avançada, a través del certificat reconegut d’entitat (persones jurídiques) o a través del certificat reconegut per a ciutadans (persona física), ambdós admesos per la seu electrònica de la Generalitat (< https://sede.gva.es >). En el cas que es presente un certificat digital de persona física i que s’actue en representació d’una persona jurídica, s’haurà d’inscriure prèviament en el Registre de Representacions de Caràcter Voluntari davant de la Generalitat per a la realització de tràmits per via telemàtica.
2. Juntament amb les sol·licituds es presentarà la documentació següent:
) ...
3. Cada entitat només podrà presentar una sol·licitud per província, en el termini de 15 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació de la convocatòria.  {del 22 de juliol al 7 d'agost de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia