lunes, 28 de julio de 2014

incentius econòmics per a la promoció, el foment i la difusió de l’economia social l’any 2014.

Mitjançant l’Orde 24/2010, de 4 de juny (DOCV 6294, 22.06.2010)de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació, es van aprovar les bases reguladores per a la concessió d’ajudes destinades a la promoció, el foment i la difusió de l’economia social a la Comunitat Valenciana, a través d’activitats dutes a terme per entitats associatives o representatives de cooperatives, societats laborals i mutualitats de previsió social, i es van convocar per a l’exercici 2010 ...
Primer. Convocatòria d’ajudes per a l’exercici 2014 i dotació econòmica. Per a l’exercici 2014, ... , es convoquen ajudes en forma de subvencions, destinades a la promoció, el foment i la difusió de l’economia social a la Comunitat Valenciana, ... , i imports que a continuació s’indiquen:
1. Les ajudes per a les activitats a què es referix la base 14.1, es finançaran ..., amb un import global màxim de 160.000 euros, corresponents a fons propis no condicionats de la Generalitat.
2. Les ajudes per a les activitats a què es referix la base 14.2 es finançaran ... amb un import global màxim de 65.000 euros, corresponents a fons propis, no condicionats, de la Generalitat.
Segon. Terminis de sol·licitud. Per a l’exercici 2014, podran sol·licitar-se les ajudes que es convoquen en el termini d’un mes, comptat des de l’endemà de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 29 de juliol al 27 d'agost de 2014, a.i.}
...
CAPÍTOL II
Actuacions subvencionables
Base 14. Actuacions subvencionables i quantia màxima de les ajudes. Les ajudes regulades per estes bases podran concedir-se per a:
1. Fer front a les despeses generals i de funcionament en què incórreguen les entitats associatives o legalment representatives de les cooperatives, societats laborals o mutualitats de previsió social de la Comunitat Valenciana, per raó de les actuacions que porten a efecte de representació institucional, defensa dels interessos col·lectius o promoció general de les empreses respectives. S’establix un límit màxim de 120.000 euros per a les subvencions que, a l’empara d’este apartat, es concedisquen a una mateixa entitat beneficiària.
2. Portar a efecte activitats de formació, foment i difusió de l’economia social en qualsevol de les tres modalitats següents:
a) Activitats de formació quan tinguen com a objecte la realització d’accions formatives relatives a l’economia social o les seues diverses formes empresarials.

b) Activitats de foment com realització de congressos, simposis, jornades, seminaris i altres activitats l’objecte de les quals siga l’estudi d’aspectes relacionats amb l’economia social, les cooperatives, les societats laborals o les mutualitats de previsió social.

c) Activitats de difusió, entenent-se per tals aquelles l’objecte de les quals siga donar a conéixer o divulgar entre la població en general o a col·lectius específics l’organització i el funcionament de les cooperatives, les societats laborals o les mutualitats de previsió social, mitjançant campanyes de difusió en mitjans de comunicació social, edició de publicacions i qualsevol altra activitat que contribuïsca a esta finalitat.
3. Dur a terme inversions en immobles o equipament, sempre que recaiguen sobre béns específicament destinats a servir al desenvolupament de les activitats associatives o representatives pròpies de l’entitat beneficiària.

4. Implementar i/o mantindre xarxes especialitzades d’informació en matèries pròpies o relacionades amb les empreses d’economia social.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia