jueves, 24 de julio de 2014

5 beques per a la realització de pràctiques professionals en matèria de cooperació internacional al desenrotllament en oficines tècniques de cooperació dependents de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenrotllament.

Primer. Objecte.- Convocar cinc beques pel procediment de concurrència competitiva, que tenen per objecte la realització de pràctiques professionals en matèria de cooperació internacional al desenrotllament en les oficines tècniques de cooperació, dependents de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenrotllament de països en què s’estiguen executant projectes de cooperació al desenrotllament finançats per la Generalitat, localitzats en les àrees geogràfiques d’intervenció següents:
Amèrica Central i Carib, Sud-amèrica, Àfrica Subsahariana i Magrib i Orient Mitjà.
Segon. Bases. Aprovar les bases per les quals es regix esta convocatòria, incloses com a annex I, i el barem per a avaluar els mèrits personals en la concessió de beques per a la realització de pràctiques professionals en cooperació internacional al desenrotllament, inclòs com a annex II.

ANNEX I
Bases de la convocatòria per a la concessió de cinc beques per a la realització de pràctiques professionals en matèria de cooperació internacional al desenrotllament en oficines tècniques de cooperació dependents de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenrotllament.
Primera. Objecte. L’objecte d’esta convocatòria és la concessió de cinc beques per a la realització de pràctiques professionals en les oficines tècniques de cooperació, dependents de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenrotllament de països en què s’estiguen executant projectes de cooperació al desenrotllament finançats per la Generalitat.

Segona. Duració, dotació i pagament de les beques.
1. El període de duració de les beques serà de dotze mesos, sense possibilitat de pròrroga, des de la data que s’indique en la resolució  de concessió, que serà objecte de publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. Les beques inclourien un període inicial de formació teòric pràctic en la Direcció General d’Integració, Inclusió Social i Cooperació, i un període de permanència en la corresponent Oficina Tècnica de Cooperació, per a la realització d’activitats de planificació, seguiment i avaluació dels projectes.
2. L’import total brut de les beques és de 75.083,20 euros, la qual cosa representa 15.016,64 euros bruts per persona beneficiària de beca, ...
Tercera. Requisits. 1. La concessió de les beques objecte d’esta convocatòria es tramitarà en règim de concurrència competitiva entre els diversos aspirantsque reunisquen els requisits següents, a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds:

) No ser major de 35 anys.

) Estar en possessió d’un títol universitari oficial espanyol expedit
o homologat per les autoritats espanyoles corresponents, i que no hagen transcorregut més de cinc anys des de l’obtenció del títol.
) Posseir un màster universitari en Cooperació Internacional al Desenrotllament, demostrable a través del títol corresponent.

) Posseir experiència acreditada, com a mínim de tres mesos complets, en matèria de cooperació al desenrotllament en organismes oficials o ONGD, o en servicis de voluntariat en ONGD.

) Disposar de cobertura sanitària.

) No trobar-se incurs en les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

) No haver sigut persona beneficiària d’altres beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos, no mantindre cap relació laboral i no ser beneficiari d’altres beques o ajudes públiques. No podran optar a estes beques els que en el moment de publicar-se la convocatòria ja estiguen disfrutant d’una beca de pràctiques professionals en la Generalitat, llevat que es concórrega a la mateixa beca que s’està disfrutant o que resten menys de dos mesos per a la finalització.

Quarta. Formalització de les sol·licituds i termini de presentació. 1. La sol·licitud i el currículum es presentaran exclusivament per via telemàtica, tal com establix l’article 3 de l’Orde 17/2011, de 6 de maig, de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, per la qual es desplega el capítol II del Decret 132/2009, del Consell, pel qual es regula la concessió de beques, sense perjuí de la normativa establida  amb caràcter general sobre presentació de sol·licituds davant de les administracions públiques.
La sol·licitud i el currículum es trobaran accessibles en la seu electrònica de la Generalitat en Internet ‹ www.gva.es ›, segons model normalitzat previst en l’annex de l’Orde 17/2011, de 6 de maig.  ...
4. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 25 de juliol a l'11 d'agost de 2014, a.i.}
Per al còmput de terminis serà vàlida i produirà efectes jurídics la data d’entrada que es consigne en el rebut expedit pel registre electrònic.
La recepció en dia inhàbil s’entendrà efectuada el primer dia hàbil següent. En el cas que una mateixa persona presentara més d’una sol·licitud, dins del termini establit, s’entendrà que l’última presentada reemplaça les anteriors sol·licituds.
5. La presentació de la sol·licitud per a optar a estes beques, sense perjuí d’una possible impugnació, implicarà l’acceptació per la persona sol·licitant de les bases d’esta convocatòria.
6. Hi ha un correu d’assistència tècnica, generalitat_en_red@gva› que es destina a resoldre qualsevol problema tècnic relacionat amb la presentació electrònica de la sol·licitud.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia