miércoles, 16 de julio de 2014

1 plaça de personal docent i investigador contractat laboral, en la figura de professorat ajudant doctor, per al curs acadèmic 2014-2015. Convocatòria: C02/14. Biotecnologia

Primera. Objecte de la convocatòria. Aquesta convocatòria té per objecte la satisfacció de necessitats de docència en aquesta Universitat, mitjançant la provisió de (1) places de professorat ajudant doctor amb les característiques que figuren en l’annex I.
Segona. Requisits dels aspirants. Les persones que desitgen participar en aquesta convocatòria han de reunir els requisits següents:
1. Haver complit els 16 anys i no superar l’edat màxima de la jubilació forçosa.
2. No haver sigut separades mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques, o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a feines o càrrecs públics per resolució judicial, per a exercir funcions semblants a les corresponents a les places.
En cas de ser nacionals d’algun altre estat, han d’acreditar que no estan inhabilitades o en situació equivalent, ni han estat sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, al seu estat, l’accés a la funció pública en els mateixos termes.
3. Posseir la capacitat funcional per a l’exercici de les tasques o funcions corresponents a les places convocades.
4. Estar en possessió del títol de doctor. Posat cas que les titulacions s’hagen obtingut en universitats estrangeres, caldrà adjuntar-hi fotocòpia de la credencial que n’acredite l’homologació.
5. Tenir la nacionalitat espanyola o ser nacionals dels estats membres de la Unió Europea, així com els cònjuges dels espanyols o dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no n’estiguen separats de dret, i els seus descendents i els del seu cònjuge, sempre que no n’estiguen separats de dret, siguen menors de 21 anys o més grans d’aquesta edat dependents.
Així mateix, s’estén igualment a les persones incloses en l’àmbit d’aplicació dels tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya en els quals siga aplicable la lliure circulació de treballadors.
També poden participar en aquesta convocatòria les persones estrangeres no incloses en els apartats anteriors que tinguen residència legal a Espanya.
6. Disposar d’avaluació positiva de la seua activitat, per a la seua contractació com a professor ajudant doctor, per part de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació o per la Comissió Valenciana d’Acreditació i Avaluació de la Qualitat.
La concurrència dels requisits anteriors ha d’estar referida a una data anterior a l’expiració del termini de presentació d’instàncies.
Tercera. Sol·licituds. Les persones interessades en aquesta convocatòria formalitzaran la sol·licitud, dirigida al rector de la Universitat, a través del model d’instància que consta en l’annex III que, així mateix, es facilitarà també en els departaments afectats i en el Registre General (poden obtenir-se els models corresponents, així com informació sobre aquesta convocatòria, a través de la pàgina web: ‹ www.upv.es/rrhh›).
La presentació de sol·licituds es realitzarà en el Registre General de la Universitat, situat a la seu central, i en els registres auxiliars de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi i de l’Escola Politècnica Superior de Gandia, o per qualsevol dels sistemes previstos en l’article 38 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
Caldrà presentar una sol·licitud (en doble exemplar) per a cada plaça a què es vulga concursar, tot indicant el codi d’aquesta. En cas que es convoquen diverses places amb el mateix perfil i les mateixes
característiques i que estiguen agrupades en la convocatòria, s’haurà de presentar únicament una sol·licitud per a totes.
El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 17 al 28 de Juliol de 2014, a.i.}
Els drets de participació seran de 27,36 euros, que s’ingressaran dins del termini de presentació d’instàncies, en efectiu o mitjançant transferència bancària, en el compte Universitat Politècnica de València-
Drets d’Examen, en BANKIA, urbana Universitat Politècnica, número ES97 2038 6543 9060 0001 4194, especificant en el resguard el nom i els cognoms, i el número de la plaça o places que conformen el concurs en què es desitja participar.
ANNEX I
Relació i categoria de les places oferides
Convocatòria: C02/14.
Biotecnologia
Àrea: Genètica.
Centre: ETSE Agronòmica i Medi Natural.
Nre. de places: 1.
Codis(s) de la(es) plaça(ces): 5398.
Categoria: AJD.
Dedicació: TC.

Perfil: marcadors moleculars. Millora genètica vegetal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia