jueves, 24 de julio de 2014

2 Tècnics mitjans (A2). -contractació laboral temporal -. Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona

Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona EDICTE sobre convocatòria de diversos procediments selectius.
L’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut), per Decret de la Vicepresidència primera de 15 de juliol de 2014, ha convocat els procediments selectius per a la contractació laboral temporal de dos tècnics mitjans (A2).
Les bases amb les condicions d’aquestes convocatòries apareixen publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Girona número 137 de 18 de juliol de 2014.
Dipsalut també ha convocat, per Decret de la Vicepresidència primera de 15 de juliol de 2014, els procediments selectius per a la provisió en propietat de diverses places, mitjançant promoció interna.
Les bases amb les condicions d’aquestes convocatòries apareixen publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Girona número 138 de 21 de juliol de 2014.
En tots els casos, les sol·licituds, dirigides a la Presidència de Dipsalut, es presentaran en el Registre General de Dipsalut, amb el model normalitzat disponible al web corporatiu (www.dipsalut.cat), dins del termini que comença l’endemà de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Província de Girona i finalitza al cap de 20 dies naturals a comptar a partir del dia següent al de la publicació d’aquest edicte al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 25 de juliol al 13 d'agost de 2014, a.i.}
Les actuacions successives de totes aquestes convocatòries, d’acord amb el que s’especifica a cadascuna de les bases, es faran públiques en el Butlletí Oficial de la Província de Girona, al tauler d’anuncis e-Tauler de la seu electrònica de Dipsalut i al web corporatiu de l’Organisme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia