sábado, 26 de julio de 2014

1 llicenciat en medicina “investigación en pacientes con enfermedad pulmonar obstructiva crònica y càncer de pulmón”, de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull

Convocatòria per a la provisió /contractació d’una plaça d’un llicenciat en medicina de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull
La Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull té encomanades, entre d’altres, la funció/les funcions de gestionar mitjans i recursos al servei de l’execució de programes d’investigació clínica, bàsica i aplicada, desenvolupament tecnològic i innovació en el camp de la salut.
Per poder dur a terme aquestes funcions, la Fundació té la necessitat de dur a terme la incorporació temporal d’una persona per la investigació de malalties pulmonars.
El procés per a la contractació d’un llicenciat en medicina, amb els requisits, les característiques i els criteris de selecció següents:
Requisits de la plaça
Ser llicenciat en Ciències de la Salut o Enginyeria Superior.
Experiència en citrometria de fluxe de més de 2 anys.
Experiència en investigació en càncer de pulmó i EPOC crònica de més de 2 anys.
Funcions per desenvolupar
Treball de camp en projectes d’investigació relacionats amb cáncer de pulmó i EPOC crònica (selecció i reclutament de pacients, entrevistes, qüestionaris, processos de les mostres)
Citometría de fluxe
ELISA (Enzyme-Linked Immunosorbent Assay)
Maneig de base de dades.
Estadística
Redacció de memòries i documents anàlegs en relació amb l’evolució i el contingut del projecte d’investigació: articles originals, comunicacions a congressos, sol·licituds de projectes. 
Tasques de coordinació
Criteris de selecció dels aspirants
La selecció tindrà lloc per la valoració dels mèrits acreditats pels aspirants (9 punts)d’acord amb el barem que tot seguit es desenvolupa, i una entrevista personal (1 punt).
Barem de mèrits i valoració
Experiència en investigació relacionada amb el lloc de feina: 0,25 punts per mes acreditat; no relacionada 0,1 punts per mes. Màxim 4.5 punts
Publicacions, comunicacions y projectes de investigació: Publicacions: 0,5 punts com primer o últim firmant, 0,25 para la resta.
Comunicacions i projectes: 0,25 punts com primer o últim firmant, 0,1 par a la resta. Màxim 2 punts.
Altra titulació (llicenciatura, grau, màster, ingeriria tècnica o diplomatura), totes relacionades amb el lloc de feina: 1 punt per llicenciatura o màster; 0,5 punts més per ingeriria tècnica o diplomatura. Màxim 1 punt.
Idiomes: Certificat B de català: 0,5 punts; certificat C de català: 1 punt. Anglès: nivell mitjà 0,5 punts i 1 nivell superior. Màxim 1 punt.
Informàtica: Word, Excell, Programes d’estadística. Màxim 0,5 punts.
Entrevista personal L’entrevista personal versarà sobre l’adequació dels coneixements de l’aspirant en relació al lloc de treball i podrà incloure una demostració pràctica d’aquests coneixements.
Pel que fa a la seva valoració en cap cas podrà superar un 10% de la puntuació total.
Forma d’acreditació dels requisits i mèrits
Presentació del títol acadèmic requerit.
Presentació dels títols de cursos formatius relacionats amb el lloc de feina que s’especifica.
Presentació de certificat de vida laboral.
Informes o certificacions d’altres centres on ha treballat amb anterioritat.
Presentació de les publicacions i patents.
Reserva a favor de discapacitats. Hi ha una reserva del 2% de llocs de feina per a discapacitats, segons la Disposició Addicional 11ª de la Llei 3/2007 de Función Pública de las Baleares y con l’Acord del Consell de Govern de 22 de febrer de 2008 (BOIB 1 de marzo de 2008)
Modalitat de contractació: Contracte per obra i servei “investigación en pacientes con enfermedad pulmonar obstructiva crònica y càncer de pulmón”, del qual és responsable com a investigador principal (IP) el Dr. Jaume Sauleda de 6 mesos, prorrogable en cas d’existència de crèdit.
Retribució: 9.988,49 euros bruts durant els 6 mesos .
Presentació de sol·licituds. La sol·licitud, a la qual s’han d’adjuntar el CV i la documentació acreditativa del compliment dels requisits i mèrits, s’ha de presentar a les oficines de la Fundació (Hospital Universitari Son Espases, Edifici S) o per correu electrònic a info@caubet-cimera.es, referència llicenciat en medicina per el Dr. Sauleda.
Termini de presentació: 7 dies naturals des de la data de publicació.{del 27 de juliol al 2 d'agost de 2014,a.i.}
Una vegada puntuats i entrevistats els candidats es publicarà a la web de la Fundació la puntuació amb la persona seleccionada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia