sábado, 19 de julio de 2014

1 Tècnic/a Superior Assessorament Jurídic, Econòmic FMG. (A1) -interinitat-; a la Oficina de XALOC a Ripoll. Xarxa Local de Municipis Gironins

En el Butlletí Oficial de la Província de Girona, núm. 133, de 14 de juliol de 2014, s’ha publicat la convocatòria del concurs per cobrir interinament una plaça de tècnic A1, per substitució de la titular, subjecte a les bases aprovades per resolució de la vicepresidència primera de 8 de juliol de 2014 i publicades al BOP núm. 133, de 14 de juliol de 2014.
Les instàncies tipus sol·licitant prendre part en les proves es presentaran en el registre general de la Xarxa Local de Municipis, o en la forma que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, dirigides a la vicepresidenta primera de l’organisme, en el termini de set dies hàbils, comptats a partir del dia següent de la publicació d’aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 19 al 26 de juliol de 2014, a.i.}  www.xalocgirona.cat
- - - - - - - - - - - -
Convocatòria d’un concurs, per seleccionar un tècnic A1 per cobrir una substitució, a l’oficina de RIPOLL, que es regirà per les següents bases:
Primera.- Objecte de la convocatòria. L’objecte de la convocatòria és regular el procés de selecció per a la incorporació de personal interí, per a cobrir les necessitats temporals, de personal funcionari que es puguin presentar en les categories de personal que s’indiquen en el document annex.
Quarta.- Requisits de les persones aspirants. Per poder participar en el procés selectiu serà necessari que els candidats compleixin els següents requisits:
- Tenir la nacionalitat espanyola o de qualsevol dels països membres de la Unió Europea, d’acord amb les lleis vigents
- Haver complert 16 anys i no excedir de l’edat de jubilació forçosa
- Estar en possessió del títol acadèmic corresponent, en la data en què acabi el termini de presentació de sol·licituds
- Acreditar el nivell C1, o equivalent, de coneixement de la llengua catalana, o si escau, superar la prova que s’estableixi.
- Les persones estrangeres hauran d’acreditar un nivell de coneixements de la llengua castellana, o si escau, superar la prova que s’estableixi.
- Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.
- No estar inhabilitat/da per sentència ferma per a l’exercici de funcions públiques ni haver estat separat/da, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap Administració Pública.
Cinquena.- Presentació de sol·licituds. Les sol·licituds, adreçades a la vicepresidenta primera de XALOC, s’han de presentar, en el model normalitzat, en hores d’atenció al públic (9 a 14 hores) al Registre de l’organisme autònom (Av. Sant Francesc, 29, 1r pis, Girona), o en la forma que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, en el termini de set dies hàbils comptats a partir del dia següent al de l’última publicació de l’anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Girona i/o de l’anunci extractat en el Diari Oficinal de la Generalitat de Catalunya. A la sol·licitud s’hi haurà d’acompanyar: fotocòpia DNI, fotocòpia del títol corresponent, currículum vitae, i la documentació que pugui acreditar els mèrits que s’al·leguin (diplomes, certificats, etc.)
El model normalitzat de sol·licitud es pot obtenir a l’adreça d’internet www.xalocgirona.cat o directament a les oficines de l’organisme.
Sisena.- Admissió dels aspirants. En el termini màxim de set dies hàbils des que hagi finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la presidència dictarà una resolució, que es farà pública al tauler d’anuncis i al lloc web www.xalocgirona.cat , en la que s’aprovarà la llista de candidats admesos i exclosos, i es fixarà la data o dates per a la realització de les proves i de la valoració dels mèrits i es nomenaran els membres que formaran part de l’òrgan seleccionador.
ANNEX I (REGISTRE CONVOCATÒRIA 2014/07)
LLOC A COBRIR:
A) TÈCNIC SUPERIOR ASSESSORAMENT JURÍDIC, ECONÒMIC FMG
A.1) Característiques del lloc
Funcions:
• Assessorament jurídic als municipis
• Assessorament econòmic als municipis
• I, en general, totes aquelles tasques de caràcter similar que li siguin atribuïdes.
Titulació requerida: llicenciatura en Dret, llicenciatura en Ciències polítiques i de l’administració, llicenciatura en sociologia, llicenciatura en administració i direcció d’empreses, llicenciatura en economia llicenciatura en ciències actuarials i financeres o el títol de grau corresponent. 
Grup de classificació: A1
Nivell de Complement de destí: 22
Jornada: 37,5 hores setmanals
Ubicació: Oficina de XALOC a Ripoll
Retribució: 2522.80 € íntegres mensuals més la part proporcional de paga extra que correspongui pel temps treballat.
Durada: El nomenament interí s’efectuarà per cobrir la substitució d’una funcionària i finalitzarà quan aquesta es reincorpori al seu lloc de treball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia