lunes, 21 de julio de 2014

borsa de treball: Educadors/res ( tècnic superior en educació infantil o de tècnic especialista de jardí d’infància) en la llar d'infants municipal de l' Ajuntament de Santa Susanna (Barcelona)

Per Decret de l’Alcaldia de data 11 de juliol de 2014, s’han convocat les proves d’accés a la borsa de treball de la Llar d’Infants Municipal d’acord amb les bases que s’insereixen a l’annex.
Les persones interessades a prendre part en el procediment selectiu convocat han de presentar la sol·licitud de participació acompanyada de la documentació requerida per les bases de la convocatòria dins el termini de vint dies naturals, a comptar de la darrera publicació d’aquest anunci als diaris oficials. {del 22 de juliol a l' 11 d'agost de 2014, a.i.}
BASES PER A LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL D’EDUCADORS/RES PER A LA LLAR D’INFANTS
1. Objecte de la convocatòria. 1.1. L’objecte d’aquesta convocatòria és la selecció d’educadors/res per a la creació d’una borsa de treball per a la llar d’infants del municipi per cobrir les vacants temporals que s’hi produeixen. Aquesta borsa quedarà sense efecte en el moment en què es convoqui un altre procés selectiu on s’especifiqui que amb els aspirants seleccionats es crearà una nova borsa.
1.2. La modalitat de contractació serà en règim laboral no permanent.
1.3. Les funcions bàsiques a desenvolupar en el lloc de treball seran les següents:
1.3.1. Atendre les necessitats bàsiques dels infants de la llar d’acord amb el Projecte Educatiu de Centre. Es consideren necessitats bàsiques totes aquelles relacionades amb el benestar dels infants: salut, seguretat, afecte, socials i culturals, alimentació, descans, i aprenentatge...
1.3.2. Participació en reunions i entrevistes amb les famílies amb la finalitat d’informar-les sobre el funcionament del centre i/o l’evolució dels infants a càrrec.
1.3.3. Treballar en equip, participant activament en els claustres i realitzant les programacions, memòries i tot tipus de documentació necessària per la bona organització i funcionament del centre.
1.3.4. Tasques d’ordre i neteja de l’aula i espais comuns requerits pel bon funcionament del centre.
2. Requisits específics. 2.1. Els aspirants hauran de complir els requisits següents:
2.1.1. Tenir nacionalitat espanyola o la de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d’aquells estats membres en què, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què es troba definida en el Tractat Constitutiu de la Comunitat Europea
2.1.2. Podran optar a la plaça les persones que a la data final de presentació d’instàncies, tinguin l’edat compresa entre els 16 anys i no superar l’edat establerta per a la jubilació forçosa.
2.1.3. Estar en possessió del títol de tècnic superior en educació infantil o de tècnic especialista de jardí d’infància, o qualsevol altre títol declarat equivalent, acadèmicament i professional, a algun dels anteriors en la data límit de presentació de les instàncies.
2.1.4. Estar en possessió del certificat de nivell de suficiència de català (certificat C) de la Secretaria de Política Lingüística o equivalent. Aquest requisit es podrà acreditar amb la superació de la prova corresponent.
2.1.5. No patir cap malaltia ni tenir cap defecte físic que impedeixi l’exercici de les funcions pròpies del lloc de treball.
2.1.6. No haver estat separat per mitjà d’expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques.
2.2. Tots aquests requisits s’hauran d’acreditar abans de la celebració de les proves selectives mitjançant la presentació dels justificants i documents oportuns i les declaracions jurades pertinents. En cas contrari, l’aspirant serà exclòs de les proves.
3. Forma i termini de presentació d’instàncies 3.1. Les sol·licituds per a prendre part al concurs-oposició es presentaran en el Registre General de l’Ajuntament de Santa Susanna amb model normalitzat dins el termini de 20 dies naturals des del dia següent a la publicació de l’últim anunci al BOP o al DOGC.  {del 22 de juliol a l' 11 d'agost de 2014, a.i.} www.stasusanna.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia