sábado, 26 de julio de 2014

subvencions destinades a finançar la pròrroga de subvenció per la contractació d’agents d’ocupació i desenrotllament local, en l’exercici 2014.

1. Objecte i àmbit. Esta orde té com a objecte afavorir la generació d’ocupació i el desenrotllament local en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, per mitjà de la concessió de subvencions que financen parcialment els gastos derivats de la pròrroga de la subvenció per la contractació dels agents d’ocupació i desenrotllament local.
2. Beneficiaris Podran ser beneficiàries d’estes subvencions les corporacions locals o les entitats hi vinculades que hagueren obtingut en l’exercici pressupostari 2013 una subvenció en relació amb el manteniment del lloc de treball d’agents d’ocupació i desenrotllament local, i pretenguen donar continuïtat a esta contractació o hagen prorrogat i donat continuïtat a esta en l’exercici 2014.
4. Presentació de sol·licituds i termini. 1. Les sol·licituds, amb els annexos corresponents que, si és el cas, establisquen les convocatòries, hauran de dirigir-se al Servici Valencià d’Ocupació i Formació, i s’hauran de presentar en imprés normalitzat en els corresponents servicis territorials o en qualssevol altra de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
Així mateix, podrà realitzar-se la presentació telemàtica de les sol·licituds accedint al catàleg de servicis públics interactius de la Generalitat a través de ‹ www.tramita.gva.es › o del web del SERVEF ‹ www.servef.es › i se seleccionarà el servici corresponent. Per a això, el sol·licitant haurà de disposar de firma electrònica avançada, bé amb el certificat reconegut d’entitat (persones jurídiques), o bé amb el certificat reconegut per a ciutadans (persona física), ambdós admesos per la seu electrònica de la Generalitat ‹https://sede.gva.es ›.
2. El termini per a sol·licitar la pròrroga de la subvenció de la contractació dels agents d’ocupació i desenrotllament local per al període d’un any serà des de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valencianafins al 30 de setembre de 2014.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia