jueves, 24 de julio de 2014

1 Llicenciat en Medicina Especialista en Hematologia i Hemoteràpia per a la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (en Mallorca)

1. Aprovar la convocatòria d'un procés selectiu per cobrir la plaça d'un hematòleg per la FBSTIB per desenrotllar les tasques pròpies del lloc de treball a la seu de Mallorca de la FBSTIB. La modalitat de contracte que s'ofereix és la d'interinitat per substitució d'una baixa maternal.
2. Aprovar les bases específiques que regiran aquesta convocatòria i procés selectiu, d'acord amb el següent:
a) Requisits i condicions generals que les persones interessades a la data de finalització del termini de presentació de sol · licituds, per ser admeses en aquest procés selectiu.
I. Tenir la nacionalitat espanyola o una altra que, d'acord amb l'article 57 de l'EBEP, permeti l'accés a l'ocupació pública com a personal laboral.
II. Tenir més de 18 anys d'edat complerts i no haver arribat a l'edat de jubilació forçosa.
III. No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració pública, ni trobar-se inhabilitades de forma absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial.
IV. Comptar amb les capacitats i aptituds físiques i psíquiques necessàries per a l'exercici de les funcions de hematòleg per la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears.
V. Tenir el títol de Llicenciat en Medicina, Especialista en Hematologia i Hemoteràpia
b) Mèrits avaluables: els assenyalats al Barem per al personal sanitari qualificat del Conveni de la FBSTIB
c) Sol · licituds i documentació.
I. Per a prendre part en aquest procés selectiu s’han de presentar, juntament amb el model de sol·licitud i l’autobarem per a personal sanitari facultatiu degudament emplenat, tots el documents acreditatius, al Departament de Recursos Humans de l’FBSTIB, al carrer de Rosselló i Caçador, nº 2 baixos de Palma de Mallorca, de 9 a 14 h. Es pot accedir al model de sol ·licitud i de l'autobarem al web de l’FBSTIB (www.fbstib.org )
II. El termini de presentació de sol · licituds és de 7 dies naturals comptats des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) {del 25 al 31 de juliol de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia