sábado, 19 de julio de 2014

borsa de treball de netejador/a amb caràcter laboral temporal. Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia. (Eivissa-Illes Balears)

Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia. Bases convocatòria borsa treball personal neteja.
“BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL DE NETEJADOR/A AMB CARÀCTER LABORAL TEMPORAL, PER COBRIR LES PLACES VACANTS, NECESSITATS O SUBSTITUCIONS A LA PLANTILLA DE PERSONAL D’AQUEST AJUNTAMENT
Base primera.- Objecte de la convocatòria. És objecte de la present convocatòria la creació d’una borsa de treball de netejador/a amb caràcter laboral temporal, per cobrir les places vacants, necessitats o substitucions a la plantilla d’aquest Ajuntament.
Base segona.- Condicions o requisits dels/de les aspirants. Per ser admeses al procés selectiu, les persones interessades han de complir, en la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació
de sol·licituds, els següents requisits:
a) Tenir la nacionalitat espanyola, ser estranger amb residència legal a Espanya.
b)Tenir complerts setze anys i no excedir, si és el cas, de l’edat màxima de jubilació forçosa, d’acord amb la legislació vigent.
c) No patir cap malaltia i posseir la capacitat física i psíquica necessària per realitzar les funcions corresponents.
d) No haver estat separat/ada, mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se incurs en cap dels supòsits d'incompatibilitat previstos en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d’incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.
e) Estar en possessió del títol de certificat d’estudis primaris o equivalent.
f) Estar en possessió del carnet de conduir classe B.
g) Justificant d’haver efectuat l’ingrés de 12,00 euros en concepte de taxa per drets d’examen (apartat autoliquidacions a la pàgina www.santjosepdesatalaia.es ).
D’acord amb el que preveu l’article 18.5 de la Llei 66/97, de 30 de desembre, de mesures tributaries i administratives, queden exemptes de pagament de la taxa de drets d’examen les persones amb discapacitat igual o superior al 33%. En aquest cas s’haurà d’acreditar la discapacitat i ser apta per l’acompliment del lloc de treball.
La falta de justificació del pagament íntegre dels drets d’examen, en el termini de presentació de sol·licituds, determinarà l’exclusió definitiva de l’aspirant.
La titulació s’acreditarà mitjançant l’expedició dels títols corresponents per l’autoritat acadèmica competent. Aquesta mateixa autoritat podrà declarar també l’equivalència de títols.
Amb caràcter previ a la formalització del contracte, l’interessat ha de manifestar que no desenvolupa cap feina o activitat en el sector públic dels que delimita la Llei 53/84, de 26 de desembre, d’incompatibilitats del personal al Servei de les Administracions Públiques, i que no percep pensió de jubilació, retir o orfandat.
Els aspirants hauran de reunir els requisits establerts en aquestes bases a la finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-los durant tot el procés selectiu. En aquest sentit, es podran efectuar les comprovacions oportunes fins a la contractació.
Base tercera.- Presentació de sol·licituds. 1.- Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu s’han d’ajustar al model normalitzat de sol·licitud (annex I). Es presentaran al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Sant Josep, dins del termini de deu dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al BOIB, i s’adreçaran a la Sra. Alcaldessa. Si el darrer dia de presentació recaigués en dia inhàbil, el termini s’entendrà ampliat fins al dia següent hàbil. {del 20 al 31 de juliol de 2014, a.i.}  www.santjosepdesatalaia.es   Carrer de Benimussa, 0, 07830 Sant Josep de sa Talaia, Eivissa-Illes Balears - 971 80 15 32

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia