jueves, 31 de julio de 2014

1 plaça de Tècnic d’Esports, (A2) en règim de laboral temporal , mitjançant sistema selectiu de concurs. Ajuntament de Vallromanes (Vallés Oriental-Barcelona)

Per acord de la Junta de Govern Local de data 22 de juliol de 2014, s’aprovaren les bases i la convocatòria per a cobrir una plaça de Tècnic d’Esports, en règim de laboral temporal , mitjançant sistema selectiu de concurs.
S’adjunten les bases reguladores que regiran la convocatòria:
BASES GENERALS DE LA CONVOCATÒRIA D’UNA PLAÇA DE TREBALL TEMPORAL DE TÈCNIC/A D’ESPORTS A VALLROMANES
PRIMERA.- Normes generals. És objecte de les presents bases la contractació d’una plaça de tècnic/a d’esports, en règim de personal laboral temporal, mitjançant un concurs, fins a la cobertura definitiva de la plaça.
Característiques de la plaça: Grup A2, nivell Compl. Dest.18.
La referida plaça ha estat declarada de caràcter prioritari i essencial per acord de ple del dia 17 de juliol de 2014.
La plaça referida està adscrita a la regidoria d’esports i les tasques que té encomanades són les següents:
- Proposar, programar, preparar, controlar i supervisar les activitats esportives del municipi, en especial les desenvolupades a la Zona Esportiva Municipal (ZEM) i fer-ne la corresponent difusió facilitant informació als mitjans de comunicació interns i externs de l’Ajuntament.
- Controlar i quantificar les despeses destinades a les diferents activitats, programes i events esportius.
- Cercar espònsors per a la celebració d’activitats i/o events esportius propis de l’Ajuntament, concertar entitats i persones participants i controlar els diferents actes i propostes esportives de la regidoria.
- Demanar pressupostos per l’organització dels actes i/o competicions.
- Demanar el suport logístic i operatiu per a la preparació de les activitats i events esportius organitzats des de l’Ajuntament i per la seva posterior conclusió ( brigada, vigilants, neteja viària, etc.)
- Fomentar i cercar recursos per l’associacionisme esportiu local.
- Fomentar la participació dels/les joves del municipi en les activitats esportives tot informant-los dels recursos que se’ls ofereix a nivell de l’administració ( local, autonòmica, supramunicipal, etc.) afavorint la seva emancipació i fomentant-ne la seva autonomia personal.
- Organitzar activitats i competicions esportives que es corresponguin amb les demandes lúdic-esportives dels/les joves i de la gent gran de Vallromanes i de la població en general.
- Informar i atendre al públic, telefònicament i personalment, en totes aquelles qüestions vinculades als àmbits de les activitats esportives practicades al municipi.
- Tramitar les subvencions de l’àmbit de la regidoria d’esports i fer-ne el seu seguiment i posterior justificació.
- Realitzar tasques administratives derivades de l’àmbit, com ara preparar memòries, transcriure cartes, notes, convenis amb entitats esportives, associacions o clubs locals, etc.
- Mantenir els contactes necessaris amb tercers (altres administracions, entitats, associacions, etc.) en el desenvolupament de les seves tasques.
- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.
- I, en general, altres de caràcter similar que li siguin atribuïdes.
SEGONA.- Modalitat del contracte. La modalitat del contracte és laboral temporal d’acord amb el Text refós de la Llei de l’estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, i les seves vigents reformes.
El contracte té caràcter temporal fins a la cobertura definitiva de la plaça.
La jornada de treball serà de 37,5 hores setmanals, fixant com a dia de descans el dilluns. L’horari de treball s’adaptarà a l’estacionalitat i al programa d’activitats previstos.
TERCERA.- Condicions dels aspirants. Per a poder participar en els processos selectius serà necessari reunir els requisits següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que disposa a l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’estatut bàsic de l’empleat públic.
b) Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.
c) Tenir complerts setze anys i no excedir, si s’escau, de l’edat màxima de jubilació forçosa. Només per llei es pot establir una altra edat màxima, diferent de l’edat de jubilació forçosa, per a l’accés a l’ocupació pública.
d) No haver estat separat mitjançant un expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a llocs o càrrecs públics per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions similars a les que desenvolupen en el cas del personal laboral, en el que hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l’accés a l’ocupació pública.
e) Tenir el títol exigible, o estar en condicions d’obtenir-lo, en la data en que finalitzi el termini de presentació d’instàncies, de Llicenciat en INEF –Grau superior en esports.
QUARTA.- Forma i termini de presentació d’instàncies. Les sol·licituds requerint prendre part en les corresponents proves d’accés, en les que els aspirants faran constar que reuneixen les condicions exigides en les presents bases generals per a la plaça que s’opti, es dirigiran al Sr. Alcalde President de l’Ajuntament de Vallromanes, i es presentaran en el registre d’entrada d’aquest Ajuntament o bé mitjançant el procediment que regula l’article 38.4 de la Llei 30/1992, en el termini de deu dies naturals a comptar des de l’endemà de l’última publicació de l’extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{de l' 1 al 10 d'agost de 2014, a.i.}
Les bases íntegres es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, es publicaran igualment en el Taulell d’Edictes de l’Ajuntament i a la web municipal.
La sol·licitud ha d’anar acompanyada per:
— Fotocòpia del DNI o, si s’escau, del passaport.
— Documentació acreditativa dels mèrits que s’al·leguin a efecte de la valoració en la fase de concurs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia