viernes, 18 de julio de 2014

borsí de treball de cap de Serveis de Manteniment pel sistema de concurs-oposició lliure. Ajuntament de Selva (Mallorca-Illes Baleats)

Convocatòria per a la constitució d'un borsí de treball de cap de Serveis de Manteniment pel sistema de concurs-oposició lliure.
D'acord amb les bases específiques que integren l'expedient núm. 35/2014.
El termini per presentar instàncies és de quinze dies naturals, comptats a partir de l’endemà de la publicació del present anunci en el BOIB i al tauler d’anuncis d’aquest Ajuntament.{del 18 de juliol a l' 1 d'agost de 2014, a.i.}
A la pàgina web de l'Ajuntament de Selva (www.ajselva.net), se publicaran íntegrament les bases específiques que han de regir la present convocatòria.
Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Selva i a la pàgina web.
BASES DE LA CONVOCATÒRIA PÚBLICA PER A CONSTITUIR UN BORSÍ DE TREBALL PER A PROVEIR INTERINAMENT AMB CONTRACTE LABORAL, POSSIBLES VACANTS DE CAP DE SERVEIS DE MANTENIMENT DEL MUNICIPI DE SELVA
PRIMERA.- Naturalesa i característiques de la plaça.
Tipus de personal: personal laboral interí
Denominació: encarregat de brigada de manteniment
Sistema de selecció: Concurs-Oposició
Característiques: contracte laboral per interinitat a jornada completa.
Les funcions: seran les pròpies de l’ofici, i en especial les referides a la direcció, coordinació i control de la brigada municipal. Preparar, distribuir i supervisar les ordres de feina de la brigada; neteja i manteniment de les propietats municipals; neteja de camins, places i altres vies municipals; conducció i manteniment dels vehicles adherits al servei; utilització d’estris i maquinària per desenvolupar el servei; tasques de col·laboració i suport durant els actes festius que es realitzin en el municipi.
Horari i jornada laboral: 37 hores i 30 minuts a la setmana, de dilluns a divendres. L’horari concret serà fitxat per Batlia.
Grau de coneixement de la llengua catalana: B2.
Període de proves: 15 dies.
TERCERA.- Requisits dels aspirants:
a) Tenir nacionalitat espanyola o ser nacional d’un estat membre de la Unió Europea, amb les condicions establertes a la Llei 17/1993, de23 de desembre.
b) Tenir 18 anys.
c) Tenir la següent titulació: graduat escolar
d) Conèixer la llengua catalana: B2.
e) No patir cap malaltia o incapacitat física o psíquica que pugui impedir el desenvolupament de les funcions corresponents.
f) No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, de cap administració o ocupació pública, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per al compliment de les funcions públiques.
Abans de la pressa de possessió les persones interessades han de fer constar que no realitzen cap altra activitat en cap lloc del sector públic delimitat a l’art.1 de la Llei 53/1984, i que no perceben pensió de jubilació, retir o orfandat. En cas de realitzar alguna activitat privada, han de declarar-la en el termini de deu dies des de la signatura del contracte, perquè la Corporació pugui adoptar l’acord de compatibilitat o incompatibilitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia