jueves, 24 de julio de 2014

8 ajudes per a la creació de guions de llargmetratges cinematogràfics per a l’any 2014.

Bases per a la concessió d’ajudes a la creació de guions de llargmetratges cinematogràfics per a l’any 2014
Primera. Objecte, import, nombre d’ajudes i característiques. Estes ajudes tenen per objecte donar suport a la realització de guions de llargmetratges cinematogràfics durant l’any 2014.
Es concedirà un màxim de huit ajudes, de 6.000 euros cada una, per a guions de llargmetratges de ficció, animació i documentals.
Els guions presentats hauran de ser originals i no estar basats en obres preexistents.
No es podrà concedir més d’una ajuda per sol·licitant.
Segona. Beneficiaris. Podran sol·licitar estes ajudes els guionistes que desitgen realitzar el treball de creació del guió d’un llargmetratge cinematogràfic en l’àmbit competencial de la Generalitat.
Tercera. Presentació de sol·licituds. 1. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 15 dies naturals a partir de l’endemà de ser publicada esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 25 de juliol al 8 d'agost de 2014, a.i.}
2. Les sol·licituds, adreçades a la Consellería d’Educació, Cultura i Esport, podran presentar-se en la seu de la Consellería d’Educació, Cultura i Esport (av. Campanar, 32, 46015 València) i en les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport d’Alacant (c/ Carratalà, 47, 03007 Alacant), de Castelló de la Plana (av. del Mar, 23, Castelló de la Plana) i de València (c/ Gregori Gea, 14, 46009 València); també es podran presentar utilitzant qualsevol dels mitjans previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, justificant la data d’imposició de l’enviament en l’oficina de Correus o de presentació en el registre i comunicant la remissió de la sol·licitud per mitjà d’un fax (al núm. 961 923 531) o un telegrama en el mateix dia, únicament als efectes organitzatius.
Així mateix, la sol·licitud podrà presentar-se per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Generalitat, Prop. En este cas, la sol·licitud s’emplenarà amb l’aplicació informàtica establida a este efecte, i el sol·licitant haurà de disposar de firma electrònica d’entitats o de ciutadà emesa per l’Institut Valencià de Finances, < http://www.accv.es >, o de DNI electrònic.
La tramitació telemàtica pot realitzar-se a través del Prop, en la URL següent: < http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=183 >.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia