lunes, 21 de julio de 2014

1 beca per a la realització de pràctiques professionals en Acció Exterior en la seu de la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea a València, durant els anys 2014 i 2015.

Primer. Convocar la concessió, en règim de concurrència competitiva, d’una beca per a completar la formació de titulats universitaris, per mitjà de la realització de pràctiques professionals d’especialització professional en Acció Exterior, a la seu de la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea a València, durant els exercicis 2014 i 2015.

Segon. Aprovar les bases que s’adjunten com a annex d’esta resolució, les quals regiran la mencionada convocatòria.
ANNEX
Bases de la convocatòria per a la concessió d’una beca per a la realització de pràctiques professionals en Acció Exterior a la seu de la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea a València
Primera. Objecte i àmbit de la convocatòria. L’objecte d’esta convocatòria és la concessió d’una beca per a completar i desenrotllar la formació acadèmica dels i de les jóvens graduats en Acció Exterior, a través de la realització de pràctiques professionals a la seu de la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea a València.
Segona. Requisits generals dels sol·licitants. 1. Les persones que sol·liciten participar en la convocatòria hauran de reunir els requisits següents, en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds:
a) No ser major de 35 anys.
b) Estar en possessió del títol de llicenciat o graduat en Dret, Ciències Polítiques, Ciències Econòmiques o Administració i Direcció d’Empreses, expedit o homologat per les autoritats espanyoles o dels altres països de la Unió Europea i que no hagen transcorregut més de cinc anys des de la seua obtenció.
c) Haver obtingut el referit títol en una universitat de la Comunitat Valenciana o tindre la seua residència habitual en esta, amb almenys dos anys d’antelació a la publicació d’esta convocatòria.
d) Acreditar documentalment el coneixement dels idiomes anglés i francés, nivell intermedi de l’Escola Oficial d’Idiomes, o equivalent (B1).
e) No haver sigut beneficiari o beneficiària de beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos. De conformitat amb el que establix la disposició transitòria segona del Decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, pel qual es regula la concessió de beques, el mencionat termini començarà a computar-se a partir de l’entrada en vigor de la dita norma (09.09.2009).
f) No trobar-se incurs o incursa en les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari o beneficiària, establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
2. No podran optar a esta beca els que, en el moment de publicar-se la convocatòria, ja estiguen disfrutant d’una beca de pràctiques professionals en la Generalitat, llevat que es concórrega a la mateixa beca que s’està disfrutant o que resten menys de dos mesos per a la seua finalització.
Tercera. Duració de la beca i pròrroga. 1. El període de duració de la beca serà de 12 mesos, des de la data que s’indique en la resolució de concessió, que serà objecte de publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.
2. El període de duració podrà prorrogar-se, sense necessitat de nova convocatòria, per un període màxim de 12 mesos addicionals, sempre que hi haja disponibilitat pressupostària i l’exercici de l’activitat que s’estiga efectuant així ho requerisca o aconselle.
Quarta. Dotació econòmica individual i pagament de la beca. 1. La dotació econòmica de la beca serà de mil euros (1.000 €) bruts mensuals.  ...
Quinta. Termini, lloc i forma de presentació de sol·licituds. 1. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. Comunitat Valenciana{del 22 de juliol al 7 d'agost de 2014, a.i.}

2. Les persones aspirants a obtindre la beca presentaran, exclusivament per via electrònica, la sol·licitud, dirigida a la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea. Per a això accediran a la seu electrònica de la Generalitat ‹ https://sede.gva.es ›, punxaran en l’apartat «Servicis on line», buscaran el tràmit de sol·licitud de beca dissenyat a este efecte i ompliran els formularis disponibles, per tal de poder obtindre l’autobaremació inicial dels mèrits adduïts en el currículum, que es calcularà de forma automàtica a partir de la informació hi aportada.  ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia