miércoles, 24 de diciembre de 2014

1 Cap de Taller de vehicles. Empresa Municipal de Transports Urbans de Palma de Mallorca, SA

Procés de selecció per a cobrir una plaça de Cap de Taller de Vehicles. El Consell d'Administració de l'Empresa Municipal de Transports Urbans de Palma de Mallorca, SA en la sessió del dia 12 de desembre de 2014 va aprovar les bases que s'adjunten, que regiran el procés de selecció, per cobrir una vacant de Cap de Taller de vehicles en règim de contractació laboral de relleu per jubilació indefinit.
El termini de presentació d'ofertes és de 29 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, {del 24 de desembre de 2014 al 21 de gener de 2015, a.i.} si el darrer dia fos diumenge o festiu, aquest termini finalitzarà al proper dia hàbil.
La informació sobre el desenvolupament d'aquest procés selectiu es publicarà a la web: www.emtpalma.es en el perfil del contractant secció de licitacions en curs.
PROCÉS DE SELECCIÓ DE PERSONAL (2/2014) GRUP PROFESSIONAL 1: DIRECCIÓ / STAFF
Cap de taller de vehicles
OBJECTE. Aquest informe té per objecte la convocatòria per cobrir la necessitat de procedir a la cobertura per jubilació anticipada previst en el Conveni col·lectiu d'un Cap de Departament del Grup Professional 1, de l'àrea de Manteniment del vigent Conveni Col·lectiu de l'Empresa Municipal de Transports de Palma de Mallorca, EMT-Palma, mitjançant el procediment establert en l’art. 5 del vigent Conveni Col·lectiu, per motiu de la jubilació anticipada del mateix, prevista en el mateixos Conveni i acord de Jubilació Parcial de 25.03.2013, i a causa de la importància del lloc de tenir un màxim responsable de taller.
Condicions econòmiques: Les recollides per al nivell salarial Grup 1, del Conveni col·lectiu de l’EMT-Palma, sent la retribució inicial de la mateixa de 35.795,84 € bruts/any a l'efecte de publicació i coneixement del mateix pels candidats.
Horari de treball: L'horari de treball és l'establert en el Conveni Col·lectiu de l’EMT-Palma vigent per al Grup Professional 1, però podran variar-se per necessitats organitzatives de l'Empresa.
Centre de Treball: Aquesta actualment situat en Centre Logístic: Carretera Coll d´en Rabassa a Son Ferriol, Polígon Sant Mateu 07007 Palma de Mallorca o qualsevol que pugui l'Empresa tingui establerts o pugui establir, i els desplaçaments que es considerin oportuns, per necessitats operatives de l'Empresa.
1.5.3.- Requisits. Els aspirants hauran de reunir els següents requisits:
a) Estar en possessió del títol de Tècnic Superior en automoció del Cicle formatiu de Grau superior Formació Professional, o del Títol d'Enginyer Tècnic o del títol d'Enginyer Superior. No hauran d'acreditar la citada titulació acadèmica aquell candidat que acrediti una experiència de set anys o més com a Encarregat o Cap de Taller de vehicles terrestres.
b) Acreditar el domini parlat i escrit de l'idioma anglès B2, amb els criteris del sistema ALTE, o si escau passar un examen de nivell del mateix, previ a les proves.
c) Experiència acreditada de més de 2 anys en tasques de Cap o Encarregat de taller de vehicles terrestres.
d) Tant sols per a persones amb discapacitat funcional que s’inscriguin en el Grup Reservat, acreditar, mitjançant document expedit pel Centre de valoració i orientació de persones amb discapacitat de la Conselleria d'Igualtat, Salut i Polítiques Socials del Govern Balear, la seva condició de discapacitat amb grau igual o superior al 33%, havent d'aportar Dictamen Tècnic Facultatiu i Certificat de Capacitació per a les tasques pròpies del lloc de Cap de Taller sense que resulti necessari adaptar el lloc de treball, tots dos emesos pel citat Organisme.
e) Idioma castellà per als aspirants que no posseeixen la nacionalitat espanyola i del seu origen no es desprèn el coneixement de la llengua castellana, han d'acreditar el coneixement mitjançant l'aportació del diploma d'espanyol com a llengua estrangera, regulat en el RD 1137/2002, de 31 d'octubre; o del certificat d'aptitud d'espanyol per a estrangers, expedits per les escoles oficials d'idiomes o mitjançant l'acreditació que estan en possessió d'una titulació acadèmica espanyola expedida per l'òrgan oficial competent en el territori espanyol, o bé mitjançant la superació d'una prova específica que acrediti que posseeixen el nivell adequat de comprensió i d'expressió oral i escrita en aquesta llengua.
f) No patir malaltia o dificultat física que impedeixi l'acompliment de les funcions del lloc, i que serà determinada mitjançant reconeixement mèdic que disposi l'Empresa a la finalització del procés selectiu amb la persona designada. En cas de no tenir l'apte per al mateix suposarà la impossibilitat de la prestació laboral i per tant la no incorporació o no superació del període de prova.
Els aspirants hauran de reunir els requisits abans indicats dins del termini de presentació de sol·licituds, i no haver perdut cap dels requisits al moment de la contractació.
En cap cas, s'admetran sol·licituds d'aspirants que, havent pertangut a l'empresa, hagin causat baixa en la mateixa per acomiadament disciplinari, llevat que, amb anterioritat a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, el referit acomiadament hagués estat declarat improcedent per sentència judicial ferma.
Realització de les proves de selecció. Les proves de selecció es realitzaran abans del 30.04.2015.
Terminis de publicació i data límit d'admissió de sol·licituds. Des de la publicació de la mateixa pels mitjans que estimi l'Empresa i que donin compliment a requisit de publicitat es comptarà amb almenys 10 dies naturals per a l'admissió de sol·licituds.
La publicació, tant de les bases del procés de selecció així com els resultats provisionals com a definitius i quants es considerin oportuns i amb la finalitat de complir amb requisit de publicitat, es realitzarà a la pàgina web de l’EMT-Palma www.emtpalma.es, amb independència que a part de la mateixa però no de forma obligatòria es realitzi en altres mitjans, així mateix es posarà en coneixement de l'Ajuntament perquè si ho considera adequat i per si no fos prou ho publiqui a la seva pàgina web www.palma.es.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia