viernes, 12 de diciembre de 2014

1 Director General de l’Organisme Autònom Institut del Teatre. Diputació de Barcelona.

La Diputació de Barcelona, mitjançant decret de la presidència de data 4 de setembre de 2014, convoca procés selectiu per a la provisió del lloc de treball de DIRECTOR GENERAL DE L’ORGANISME AUTÒNOM INSTITUT DEL TEATRE.
Les bases de la convocatòria han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, de data 25 de novembre de 2014, s’han exposat al tauler d’edictes de la Direcció de Serveis de Recursos Humans de la Diputació de Barcelona, c/ Minerva, 4 - Barcelona, i es poden consultar igualment a Internet: a les adreces www.institutdelteatre.org i www.diba.cat.
Els interessats hauran de presentar sol·licitud adreçada a la Presidència de l’Organisme Autònom Institut del Teatre en el Registre General de l’Institut del Teatre, Pça. Margarida Xirgu, s/n, de Barcelona.
El termini per a la presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils, comptadors a partir del dia següent a la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 13 de desembre de 2014 al 9 de gener de 2015, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia