lunes, 15 de diciembre de 2014

1 tècnic/a superior en Dret, lloc de treball de cap d’unitat de Recursos Humans. Ajuntament de Castellar del Vallès (Barcelona)

La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 10 de desembre de 2014, ha acordat aprovar la convocatòria i les bases específiques del procés selectiu d’un/a funcionari/ària interí/ina per a ocupar una plaça de tècnic/a superior en Dret, lloc de treball de cap d’unitat de Recursos Humans.
Les bases del procés selectiu s’han publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona d’11 de desembre de 2014 i a tauler d’anuncis de l’ajuntament.
El termini per a la presentació de les sol·licituds de participació en aquest procés selectiu és de quinze dies naturals, comptats a partir del següent al de la publicació d’aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 16 al 30 de desembre de 2014, a.i.} www.castellarvalles.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia