domingo, 14 de diciembre de 2014

1 nutricionista. Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull.

Resolució de la directora gerent de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears per la qual s’ordena la inserció en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la convocatòria per a la contractació de un nutricionista.

Annex 1
Convocatòria per a la provisió /contractació d’una plaça d’un nutricionista de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes
Balears Ramon Llull
Convoc
El procés per a la contractació d’un diplomat/graduat en nutrició humana i dietètica, amb els requisits, les característiques i els criteris de selecció següents:
Requisits de la plaça. Estar en possessió del títol de diplomat/graduat en nutrició humana i dietètica
Experiència laboral como dietista/nutricionista clínica hospitalària durant mínim de dos anys.
Funcions per desenvolupar
Participar de forma general i especialitzada en l’organització, i desenvolupament de les activitats de dietètica i nutrició.
Elaborar estàndards d’actuació professional.
Intervenir en les distintes modalitats de suport nutricional.
Desenvolupar plans de cures nutricionals
Elaborar programes d’educació nutricional
Totes aquelles tasques que se li encomanin per part de l’Investigador Principal
Criteris de selecció dels aspirants: La selecció tindrà lloc per la valoració dels mèrits acreditats pels aspirants d’acord amb el barem que tot seguit es desenvolupa, i una prova escrita.
Modalitat de contractació: Contracte per obra i servei associat al projecte investigador principal Dr. V. Pereg de 8 mesos de durada a raó de 37,5 hores setmanals.
Remuneración bruta total 1.678,53 € bruts mensuals.
Presentació de sol·licituds: La sol·licitud, a la qual s’han d’adjuntar el CV i la documentació acreditativa del compliment dels requisits i mèrits, s’ha de presentar a les oficines de la Fundació (Hospital Universitari Son Espases, Edifici S) o per correu electrònic a idispa.rrhh@ssib.es, referencia nutricionista del Dr. V. Pereg.
Termini de presentació: 5 dies naturals des de la data de publicació.{del 14 al 18 de desembre de 2014, a.i.}
Una vegada puntuats els candidats es publicarà a la web de la Fundació www.idispa.es la puntuació amb la persona seleccionada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia