lunes, 22 de diciembre de 2014

ajudes per al desenrotllament de programes de servicis socials especialitzats en dona en situació o risc d'exclusió social en l'exercici 2015. Conselleria de Benestar Social

1. Objecte. Es convoquen ajudes per al desenrotllament de programes de servicis socials especialitzats en dona en situació o risc d’exclusió social en l’exercici 2015 i s’aproven les bases per les quals es regix la convocatòria, incloses com a annex I d’esta orde.
ANNEX I
Bases
Primera. Objecte. Constituïx l’objecte d’estes bases regular el procediment de concessió, en règim de concurrència competitiva, d’ajudes per al desenrotllament de programes de servicis socials especialitzats en dona en situació o risc d’exclusió social en l’exercici 2015 la finalitat dels quals siga millorar la seua situació psicosocial, la seua formació integral o la seua integració social i laboral.
Segona. Programes objecte de subvenció. 1. Els programes objecte de subvenció consistiran en la realització d’actuacions específiques amb dones en situació o risc d’exclusió social la finalitat de les quals siga millorar la seua situació psicosocial, la seua formació integral o la seua integració social i laboral, i relacionades amb alguna o algunes de les àrees següents:
a) Foment de l’autoestima i promoció de l’autonomia personal.
b) Adquisició d’hàbits i habilitats personals, maternals i de relació.
c) Adquisició d’habilitats prelaborals bàsiques per al desenrotllament de l’ocupabilitat.
d) Atenció psicològica i social de manera individual i grupal.
2. Les subvencions aniran destinades a finançar els gastos corrents derivats del desenrotllament d’estes actuacions, sense que puguen entendre’s com a subvencionables els gastos relatius al funcionament ordinari de l’entitat, ni l’adquisició de material inventariable.
Tampoc es consideraran subvencionables els gastos derivats de viatges d’esplai i/o màrqueting, menjars i semblants.
3. Les actuacions aniran dirigides específicament a dones en situació o risc d’exclusió social i es podrà, segons l’àrea en què incidisquen, incloure en la seua realització els fills i filles menors que depenguen d’elles.  ...
Quinta. Termini i lloc de presentació de les sol·licituds. 1. El termini de presentació de les sol·licituds començarà l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i finalitzarà el dia del mes següent que tinga assignat el mateix nombre cardinal que el dia de la publicació de l’orde.{del 23 de desembre de 2014 al 22 de gener de 2015,a.i.} Si en el mes de venciment no hi ha dia amb el mateix nombre cardinal que el de la publicació de l’orde, s’entendrà que el termini expira l’últim dia del mes. Quan l’últim dia del termini siga inhàbil, s’entendrà prorrogat al primer dia hàbil següent.
2. Les sol·licituds i la documentació que les acompanya es presentaran en qualsevol dels registres de les seus de les direccions territorials de la Conselleria de Benestar Social d’Alacant (rambla de Méndez Núñez, 41, 03002), Castelló de la Plana (carrer de l’Ensenyament, 10, 12001), o València (avinguda del Baró de Càrcer, 36, 46001), o en qualsevol dels llocs que, amb caràcter general, reconeix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia