miércoles, 31 de diciembre de 2014

1 Encarregat d’instal·lacions (C2). Institut Municipal d'Esports de Vic (Barcelona)

Mitjançant acord de la Junta de l’Institut Municipal d’Esports de Vic (IME), de data 18 de novembre de 2014, s'han aprovat les bases reguladores i la corresponent convocatòria del procés de selecció per a la provisió, mitjançant concurs-oposició d’una plaça d’encarregat d’instal·lacions (subescala serveis especials - grup C2) vacant a la plantilla de personal funcionari de l'Institut Municipal d’Esports (IME).
A continuació es publiquen com annex íntegrament les bases esmentades i s'informa que el termini per presentar les sol·licituds serà de vint dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona{del 31 de desembre de 2014 al 19 de gener de 2015, a.i.}
Bases reguladores de la convocatòria publica per a la provisió d’una plaça d’encarregat d’instal·lacions de l'Institut Municipal d’Esports (IME), personal funcionari, mitjançant sistema selectiu de concurs-oposició.
1.- Objecte de la convocatòria. 1.1.- És objecte de la present convocatòria la provisió pel procediment de concurs-oposició d’una plaça de personal funcionari de la plantilla de personal funcionari de l’Institut Municipal d’Esports de Vic (IME) que consta com a vacants a la Plantilla i inclosa en l’oferta pública d’ocupació del 2008, amb les característiques següents:
NOM DE LA PLACA: Encarregat d’instal·lacions
NOMBRE DE PLACES: 1
GRUP: C2
SISTEMA DE SELECCIO: Concurs-oposició
Aquestes places estan dotades amb les retribucions corresponents a l'esmentat grup i la resta que corresponguin conforme la legislació en vigor i els acords de la Corporació municipal i de l’IME.
2.- Requisits dels aspirants. 2.1.- Per ser admesos al procés de selecció els/les aspirants hauran de complir els requisits següents, tots ells referits a la data en que finalitzi el període pe presentació de sol·licituds.
- Ser ciutadans espanyols o nacionals d'un dels altres estats membres de la Unió Europea o d'aquells estats als quals sigui d'aplicació la circulació lliure de treballadors, d'acord amb les lleis i els tractats vigents.
- Haver complert 16 anys.
- No estar inhabilitat per exercir les funcions públiques ni estar separats, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració pública.
- No estar compresos en cap de les causes d'incompatibilitat que preveu l'article 321 del RPSEL.
- Posseir el carnet de conduir vehicles (B) en vigència.
- Posseir la titulació prevista a l'article 76 de l'EBEP per al personal funcionari del grup corresponent, segons el que estableix la base primera: Títol de graduat en ESO o equivalent, formació professional de primer grau o equivalent. Les titulacions obtingudes en l’estranger hauran de justificar-se amb la documentació que acrediti l’homologació i convalidació corresponent.
- No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física o psíquica que impedeixi l'exercici normal de les funcions pròpies del lloc de treball o disminueixi les aptituds per exercir-les de manera permanent o transitòria.
- Tenir el nivell B de català, equivalent o superior. Els aspirants que no ho acreditin en el moment de presentar la instància hauran de realitzar la prova de català a què es refereix la base 6a.
2.2.- Tots els requisits exigits s'hauran de posseir en el dia d'acabament del termini de presentació de sol·licituds, i no s'han d'haver perdut cap d'ells en el moment del nomenament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia