miércoles, 17 de diciembre de 2014

IV edició del concurs de cartells commemoratius de la celebració del Dia Mundial dels Drets del Consumidor el 15 de març de 2015.

Article 1. Objecte. Es convoca la IV edició del concurs de cartells commemoratius de la celebració del Dia Mundial dels Drets del Consumidor el 15 de març de 2015, i s’aproven les bases que el regixen, que s’inclouen com a annex I d’esta orde.
Article 2. Premis. Els premis consistixen en una placa o un diploma acreditatiu.
ANNEX I - Bases
Primera. Objecte. L’objecte d’estes bases és regular el procediment de concessió dels premis de la IV edició del concurs de cartells commemoratius de la celebració del Dia Mundial dels Drets del Consumidor el 15 de març, corresponent a l’any 2015.
Segona. Participants.
Podran participar en el concurs les persones físiques majors de 16 anys, nascudes o residents a la Comunitat Valenciana, de forma individual o formant un equip. Podran presentar tres dissenys com a màxim.
Estos requisits i condicions anteriors s’han de complir al final del termini de presentació de les sol·licituds.
Sexta. Termini i lloc de presentació.
1. El termini de presentació de les sol·licituds començarà l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana acaba el 7 de febrer de 2015.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia