martes, 30 de diciembre de 2014

1 Lletrat, A1. Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)

BASES ESPECÍFIQUES I CONVOCATÒRIA PER A LA SELECCIÓ, MITJANÇANT CONCURS-OPOSICIÓ LLIURE, PER A LA COBERTURA COM A FUNCIONARI O FUNCIONÀRIA DE CARRERA, D’UNA PLAÇA DE RÈGIM FUNCIONARIAL DE L’ESCALA D’ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, SUBESCALA TÈCNICA, CLASSE TÈCNICA SUPERIOR, CATEGORIA TITULATS SUPERIORS, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A, SUBGRUP A-1, LLETRAT O LLETRADA, DE L’AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT.
PRIMERA.-. Objecte de les bases. És objecte de les presents bases la regulació i convocatòria del procés de selecció, dins l’Oferta Pública d’Ocupació vigent, mitjançant el sistema de concurs - oposició lliure, per a la cobertura com a funcionari o funcionària de carrera, d’una plaça vacant a la plantilla i lloc de treball, de funcionari o funcionària de l’escala d’administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior, categoria de titulats superiors, grup de classificació A, subgrup A-1, lletrat o lletrada.
REQUISITS.- Els establerts en les bases generals pel grup de classificació “A” subgrup A-1, aprovades per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, i estar en possessió del títol de Llicenciatura o Grau o Doctorat, en Dret, o doble Grau que també es reconegui en Dret, o estar en condicions d’obtenir-la en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.
PEL QUE FA A LES PUBLICACIONS, CONDICIONS DELS ASPIRANTS, INSTÀNCIES I ADMISSIÓ, LLISTA D’ASPIRANTS, PRESENTACIÓ DE DOCUMENTS I NOMENAMENTS O CONTRACTACIONS, PRESA DE POSSESSIÓ, ASSISTÈNCIES, INCOMPATIBILITATS, I RÈGIM DEL SERVEI I INCIDÈNCIES, I RESTA DE TEMES QUE NO ES CONTINGUIN EN AQUESTES BASES ESPECÍFIQUES, S’ATINDRÀ AL QUE DISPOSEN LES BASES GENERALS APROVADES PER AQUEST AJUNTAMENT EN DATA 15 DE DESEMBRE DE 2009 I PUBLICADES AL BOP DE DATA 7 DE GENER DE 2010 I AL DOGC DE 8 DE GENER DE 2010.
Els drets d’examen es fixen en la quantitat de 57 euros, d’acord amb la taxa aprovada inclosa a les Ordenances fiscals per a l’exercici 2014.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia