lunes, 22 de diciembre de 2014

1 plaça de Tècnic/a Mitjà disseny gràfic.(convocatòria PI 04/2014). Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona.

Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona  ANUNCI sobre les bases reguladores de la convocatòria PI 04/2014.
En compliment del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s’aprova el reglament del personal al servei de les entitats locals, s’ha publicat en el BOPB de 18 de desembre de 2014, les bases reguladores de la convocatòria PI 04/2014, per a la cobertura amb caràcter interí i per promoció interna, d’una plaça de Tècnic/a Mitjà disseny gràfic, adscrita a l’Àrea de Comunicació i Màrqueting, de la plantilla de personal laboral del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona.
El termini per a la presentació de les sol·licituds comptarà des de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i fins el 28 de gener de 2015. www.mmb.cat  - www.museumaritimbarcelona.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia