lunes, 22 de diciembre de 2014

Informació pública del Pla general estructural del municipi de Dénia. Ajuntament de Dénia

Els servicis tècnics municipals han redactat el Pla general estructural del municipi de Dénia, ajustat a les previsions de l’Estratègia Territorial de la Comunitat Valenciana i que integra els documents indicats en l’article 34 de la Llei 5/2014, de 25 de juliol, de la Generalitat, d’ordenació del territori, urbanisme i paisatge, de la Comunitat Valenciana (LOTUP).
A la vista del document i de l’informe jurídic que consta en l’expedient, que justifica i motiva la procedència de tramitar un nou planejament per al municipi d’acord amb les determinacions previstes en la legislació actualment en vigor (LOTUP), que definirà un marc territorial sostenible i facilitarà el seu posterior desenrotllament i gestió. Per decret d’esta Alcaldia de data de hui, es resol sotmetre el document a informació pública i consultes amb les administracions afectades.
Per allò que s’ha exposat, en compliment del que disposa l’article 53 de la LOTUP, s’obri un període d’exposició pública de 45 dies, a comptar del següent al de la publicació d’este anunci en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana,{del 23 de desembre de 2014 al 5 de febrer de 2015, a.i.} durant el qual podran presentar-se les al·legacions i observacions que s’estimen convenients, i s’aportarà la documentació que es considere adequada en suport a les al·legacions.
La documentació podrà consultar-se en el lloc habilitat en l’Ajuntament de Dénia, plaça de la Constitució, 10, en horari de 09.00 a 14.00 i de 17.00 a 19.00 hores, de dilluns a divendres, i els dissabtes de 10.00 a 13.00 hores.
Així mateix la informació estarà disponible en la pàgina web de l’Ajuntament, ‹ www.denia.es ›.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia