miércoles, 31 de diciembre de 2014

1 enginyer/a de forests i 1 treballador/a social. Consell Comarcal del Vallès Occidental.(Barcelona)

La Comissió Permanent del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en data 18 de desembre de 2014, ha aprovat la convocatòria de dos processos selectius de funcionari/a interí/na per a cobrir dos llocs de treball amb caràcter d’urgència de:
- Enginyer/a de Forests, grup A, subgrup A1 del Consell Comarcal del Vallès Occidental, per realitzar el servei de gestió de les obres de prevenció d’incendis, de planificació forestal, i d’aprovisionament de biomassa, que s’han de promoure dins del projecte Boscos del Vallès, a càrrec de la subvenció concedida al Consell Comarcal per la Diputació de Barcelona amb aquest objectiu.
- Treballador social de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials, grup A, subgrup A2 del Consell Comarcal del Vallès Occidental.
Per donar compliment al principi de publicitat que han de regir els procediments selectius de personal en les administracions públiques, es procedeix a publicar les bases de selecció aprovades per la Comissió Permanent per acord núm. 85/2014 i 86/2014 en el Butlletí Oficial de la Província, en el taulell d’edictes de la corporació i en la web comarcal. Les instàncies sol·licitant formar part en el procés selectiu es podran presentar en el termini de 10 dies naturals, comptats a partir del dia següent a aquell que aparegui publicat l’extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 31 de desembre de 2014 al 9 de gener de 2015, a.i.} Si el darrer dia de presentació d’instàncies coincidís en festiu, s’entendria el termini prorrogat fins al primer dia hàbil següent.  www.ccvoc.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia