lunes, 22 de diciembre de 2014

1 plaça d'oficial primera de manteniment, C2. Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic (Barcelona)

Mitjançant acord de la Junta de Rectora de l’Organisme autònom de Fires i Mercats de Vic (OFIM) , de data 17 de novembre de 2014, s'han aprovat les bases reguladores i la corresponent convocatòria del procés de selecció per a la provisió, mitjançant concurs-oposició d’una plaça d'oficial de manteniment (subgrup assimilat de classificació C2) vacant a la plantilla de personal laboral de l'Organisme autònom (OFIM).
A continuació es publiquen íntegrament les bases esmentades i s'informa que el termini per presentar les sol·licituds que serà de vint dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.
Bases reguladores de la convocatòria publica per a la provisió d’una plaça d'oficial primera de manteniment de l’Organisme autònom Municipal de Fires i Mercats de Vic (OFIM) personal laboral fix, mitjançant sistema selectiu de concurs-oposició.
1.- Objecte de la convocatòria. 1.1 .- Es objecte de la present convocatòria la provisió pel procediment de concurs-oposició d’una plaça de personal laboral fix de la plantilla de personal laboral de l’Organisme autònom Municipal de Fires i Mercats de Vic (OFIM) que consta com a vacants a la Plantilla del 2014 amb les característiques següents:
NOM DE LA PLAÇA: Oficial de primera
NOMBRE DE PLACES: 1
GRUP: C2
SISTEMA DE SELECCIO: Concurs-oposició
Aquestes places estan dotades amb les retribucions corresponents a l'esmentat grup i la resta que corresponguin conforme la legislació en vigor i els acords de la Corporació municipal i de l’Organisme autònom (OFIM)
1.2.- Les tasques que haurà de realitzar l’aspirant que sigui seleccionat seran les pròpies del manteniment i consergeria del Recinte Firal de “ El Sucre” i qualsevol altra que en tingui relació i li sigui encomanada per qualsevol dels òrgans de govern de l’OFIM.
1.3.- La jornada de treball podrà ser continuada o en torns partits, en règim d’incompatibilitat, i si per les necessitats del servei fos necessària una jornada de còmput setmanal superior a la legalment establerta, haurà de realitzar-se, amb dret a ser compensat d’acord amb les normes que amb caràcter general estiguin establertes a l’ajuntament de Vic o a l’OFIM per aquests supòsits. L’aspirant que resulti seleccionat disposarà de l’habitatge adient dins el recinte firal per tal de poder realitzar les funcions de manteniment i consergeria de forma continuada.
2.- Requisits dels aspirants. Per ser admesos al procés de selecció els/les aspirants hauran de complir els requisits següents, tots ells referits a la data en que finalitzi el període de presentació de sol·licituds:
Les generals de capacitat que estableix l'article 56 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP i les que s'estableixen a l'article 71 del Reglament del personal al servei de les entitats locals (RPSEL), amb les seves modificacions posteriors, i que són:
- Ser ciutadans espanyols o nacionals d'un dels altres estats membres de la Unió Europea o d'aquells estats als quals sigui d'aplicació la circulació lliure de treballadors, d'acord amb les lleis i els tractats vigents.
- Haver complert 16 anys.
- No estar inhabilitat per exercir les funcions públiques ni estar separats, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració pública.
- No estar compresos en cap de les causes d'incompatibilitat que preveu l'article 321 del RPSEL.
- Posseir el carnet de conduir vehicles (B) en vigència.
- Posseir la titulació prevista a l'article 76 de l'EBEP per al personal laboral del grup corresponent, segons el que estableix la base primera: Títol de graduat en ESO o equivalent, formació professional de primer grau o equivalent.
- No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física o psíquica que impedeixi l'exercici normal de les funcions pròpies del lloc de treball o disminueixi les aptituds per exercir-les de manera permanent o transitòria.
- Estar capacitat i posseir un grau de coneixement de la llengua catalana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, que els faci aptes per desenvolupar les seves funcions.
1.2 Tots els requisits exigits s'hauran de posseir en el dia d'acabament del termini de presentació de sol·licituds, i no s'han d'haver perdut cap d'ells en el moment de la formalització del contracte laboral o nomenament.
3.- Sol·licituds d’admissió. Les persones que desitgin prendre part a la convocatòria hauran de sol·licitar-ho mitjançant sol·licitud adreçada a la Sra. Presidenta de l’OFIM (Organisme Autònom Municipal de Fires i Mercats), en el model normalitzat que estarà a disposició dels interessats en les dependències de l’OFIM situades a la segona planta de l’edifici de “El Sucre” c. Historiador Ramon d’abadal i Vinyals número 5 (08500) Vic,, en la qual caldrà manifestar que es reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a la base segona, i hauran d'anar acompanyades dels documents acreditatius dels mèrits al·legats mitjançant còpia autenticada per notari o còpia compulsada per l’Ajuntament de Vic.
El termini de presentació d’instàncies serà de vint dies naturals a partir de l’endemà de l’anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la província de Barcelona.  http://www.vic.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia