domingo, 1 de junio de 2014

borsa de treball (concurs) per a Professors de Música (Piano, Trombó, Tuba i/o Trompa) a temps parcial amb destinació a l’escola municipal de música de l'Ajuntament Des Migjorn Gran (Menorca-Illes Balears)

BASES ESPECÍFIQUES PER LES QUALS S’HA DE REGIR EL CONCURS DE CREACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL PER A PROFESSORS DE MÚSICA AMB DESTINACIÓ A L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA.
1.- Objecte de la convocatòria. És objecte d’aquesta convocatòria la creació d’una borsa de treball per a professors de música a temps parcial amb destinació a l’escola municipal de música, mitjançant el sistema de concurs.
Els/les aspirants formaran part d’una borsa de treball que els donarà dret, segons l’ordre de puntuació obtingut en la seva especialitat en el procediment selectiu, a ser cridats per cobrir totes les necessitats de personal que puguin sorgir a l’escola de música municipal. Aquesta borsa de treball es mantindrà vigent per un període de tres anys.
2.- Condicions i requisits que han de complir els/les aspirants. 
Per ser admesos al concurs els/les aspirants han de complir els requisits següents:
a) Tenir 18 anys complerts el dia que finalitzi el termini de presentació de les sol·licituds.
b) Estar en possessió d’algun dels següents títols:
- Grau professional de piano.
- Grau professional de trombó, tuba i /o trompa.
c) Ser nacional d’un estat membre de la Unió Europea o estranger no membre de la Unió Europea amb permís de residència i treball vigent i adient. D’acord amb allò que estableix la Llei 17/1993, de 26 de setembre, els/les nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea han d’acreditar la seva nacionalitat.
Els/les aspirants de nacionalitat no espanyola han d'estar en possessió d'algun dels títols reconeguts a Espanya, d'acord amb el que estableix la normativa vigent en la matèria.
d) El/les aspirants de nacionalitat no espanyola han de demostrar coneixements suficients de castellà i català, per a la qual cosa se'ls podrà
exigir la superació de proves de coneixement d’ambdues llengües.
e) No haver estat separats, mitjançant expedient disciplinari, de qualsevol de les administracions públiques ni estar inhabilitats per al
desenvolupament de funcions públiques.
f) No patir cap malaltia o discapacitat física o psíquica que impedeixi el desenvolupament normal de les funcions corresponents.
g) No trobar-se inclosos en cap de les causes d'incapacitat previstes en la legislació per al desenvolupament del càrrec.
h) No trobar-se inclosos en cap dels supòsits d'incompatibilitat prevists a la Llei 53/84, de 26 de desembre, d'incompatibilitat del personal al
servei de les administracions públiques.
Abans de firmar el contracte la persona interessada farà constar que no es troba exercint cap activitat o ocupant cap lloc en el sector públic
delimitat a l’article 1 de la Llei 53/1984, i que no rep pensió de jubilació, retir o orfandat. En el cas d’exercir una activitat privada, haurà de
declarar-ho en el termini de deu dies des de la signatura del contracte a fi i efecte que la corporació pugui adoptar un acord de compatibilitat o
incompatibilitat.
3.- Sol·licituds. Les sol·licituds per a optar al concurs, adreçades al Batle, es presentaran a les oficines municipals, acabant el termini de presentació el dia 20 de juny de 2014 a les 14 hores, d’acord amb el següent model:
-----------------------------------------------, nascut/da a -----------------, província d -----------, dia ----- d -------------- de 19--, domiciliat/a en --------------, província d ------------, carrer ---------------------, núm.-----, telèfon --------, i titular del DNI núm --------------, havent-se assabentat de la convocatòria del concurs per a la creació d’una borsa de treball per a professors de música a temps parcial amb destinació a l’escola de música municipal
SOL·LICIT ser admès/admesa al concurs de creació de la borsa de treball i DECLAR que són certes les dades consignades i que complesc les condicions exigides per ingressar-hi, per la qual cosa adjunt la següent documentació justificativa dels requisits exigits a la base segona:
- Fotocòpia del DNI.
- Còpia del títol exigit o certificació acadèmica acreditativa d’haver cursat i aprovat els estudis necessaris.
- Compromís d’aportar, en cas de ser seleccionat/da, un certificat mèdic acreditatiu de no patir cap malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixi el desenvolupament de les corresponents funcions.
- Declaració jurada o promesa de no haver estat separat mitjançant un expedient disciplinari del servei de l’Administració pública, ni trobar-se inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques.
Adjunt també a la present sol·licitud un currículum detallat de la meva trajectòria professional i els justificants del mèrits al·legats i que figuren a continuació:
...
Es Migjorn Gran, d de 2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia