viernes, 13 de junio de 2014

subvencions destinades al finançament de les assegurances de riscos del personal pertanyent a les agrupacions locals de voluntaris de protecció civil, per a l’exercici 2014. Conselleria de Governació i Justícia

Primer.- Convocar, per a l’exercici 2014, les subvencions per a finançar els gastos de les assegurances de riscos del personal de les agrupacionslocals de voluntaris de protecció civil d’ajuntaments de la Comunitat Valenciana i aprovar les bases per les quals es regirà, les quals s’inclouen com a annex I.
ANNEX I
Bases que regulen la convocatòria de subvencions per al finançament de les assegurances de riscos del personal pertanyent a les agrupacions locals de voluntaris de protecció civil
Primera. Objecte. Les presents bases tenen per objecte regular la convocatòria de subvencions per a la promoció de la vinculació voluntària i desinteressada dels ciutadans a les labors de protecció civil.
Les subvencions es destinaran al pagament de les assegurances que comprenguen la indemnització per disminució física, invalidesa temporal o permanent, defunció i assistència medicofarmacèutica, per a fer front als riscos que puguen sobrevindre als voluntaris de les agrupacions locals en l’exercici de les seues funcions, així com la responsabilitat per danys a tercers.
Segona. Beneficiaris de les subvencions. 1. Podran sol·licitar les subvencions aquells ajuntaments de municipis de la Comunitat Valenciana que disposen d’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil.
2. Els beneficiaris de les subvencions hauran de tindre els requisits establits en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
3. D’acord amb el que establix la disposició addicional de l’Orde de 26 de maig de 2008, de la Conselleria de Governació, per la qual es crea el Registre dels Servicis de Voluntariat de Protecció Civil de la Comunitat Valenciana, per a optar a la concessió de subvencions els sol·licitants hauran d’estar inscrits en el registre mencionat.
Tercera. Import de les subvencions i compatibilitat.  L’import de la subvenció regulada en les presents bases, en cap cas, podrà ser de tal quantia que supere el cost de l’assegurança.
La quantia màxima de cada subvenció que es concedisca no podrà superar els 300,00 euros.
Qualsevol alteració de les condicions tingudes en compte per a la concessió de la subvenció, i en tot cas l’obtenció concurrent de subvencions o ajudes atorgades per altres administracions o ens públics o privats pel mateix concepte, podran donar lloc a la modificació de la resolució de concessió.
Quarta. Formalització de sol·licituds i termini de presentació.  1. Les sol·licituds es dirigiran a la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Emergències de la Conselleria de Governació i Justícia, segons el model normalitzat que figura en l’annex II i es presentaran en el registre d’entrada de la Conselleria de Governació i Justícia o en els registres de les delegacions del Consell a Alacant i Castelló, així com en la forma prevista en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26  de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.   ...
3. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies, comptats a partir de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{hàbils? ... del 14 de juny al 7 de juliol de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia