lunes, 25 de mayo de 2009

1 plaça de Tècnic Informàtic, Administració Especial, Subescala Tècnica, Classe Tècnic Mitjans, Grup de classificació A2. Ajuntament de Muro d'Alcoi.

Ajuntament de Muro d'Alcoi. Mitjançant Decret d’Alcaldia 0428/2009, de catorze de maig, s’ha disposat el següent:
Aprovar les següents Bases Específiques per
a la provisió interina, mitjançant concurs de mèrits, d’una plaça de Tècnic Informàtic, mentre es produeix la seua cobertura definitiva mitjançant funcionari de carrera, vacant a la Plantilla de Personal Funcionari d’aquest Ajuntament, que a continuació es transcriuen:
«BASES ESPECIFIQUES PER A LA PROVISIÓ D’UNA PLAÇA DE TÈCNIC INFORMÀTIC D’ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, INTERINA, MITJANÇANT CONCURS»
Objecte de la convocatòria. Es convoca concurs per a la provisió d’una plaça de Tècnic Informàtic, Administració Especial, Subescala Tècnica, Classe Tècnic Mitjans, Grup de classificació A2, en règim interí per motius d’urgència, fins que es produïsca la seua cobertura definitiva; les condicions de les quals i requisits es detallen a continuació:
c) Estar en possessió del
títol d’Enginyeria Tècnica en Informàtica, especialitat de Gestió o de Sistemes.
Sol·licituds i admissió d’aspirants. Qui desitge participar en les presents proves, haurà de sol·licitar-ho per escrit i amb model que es facilitarà pel Departament de Personal i mitjançant la pàgina web d’aquest Ajuntament en el termini de deu dies hàbils a comptar des del següent al dia en que es publique l’extracte d’aquestes bases al Butlletí Oficial de la Província d’Alacant.[del 26 de MAIG aL 5 DE JUNY, a.i.]
Bases Generals de l’any 2008 per a la provisió de places d’aquest Ajuntament, aprovades per la Junta de Govern Local en data 26 de març de 2008 i publicades al Butlletí Oficial de la Província d’Alacant número 73 de 17 d’abril de 2008.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia