jueves, 26 de agosto de 2010

1 oficial jardiner i la creació d'una borsa de treball. Extracte Bases. Ajuntament de Biar (Alt Vinalopó)

Ajuntament de Biar www.biar.es
Convocatòria i bases que han de regir per a la contractació laboral de caràcter fix d'un lloc de treball d'oficial jardiner i la creació d'una borsa de treball d'aquesta categoria. [2010/9185] (pdf 149KB)
La Junta de Govern local, en la sessió ordinària celebrada el 22 de juny de 2010, va acordar per unanimitat aprovar la convocatòria i les bases que han de regir per a contractació laboral de caràcter fix d’un lloc de treball d’oficial jardiner i la creació d’una borsa de treball d’aquesta categoria que a continuació s’indica:
Personal laboral fix
Denominació: oficial jardiner.
Règim: contractació laboral fixa.
Nombre de places: una.
Procediment: oposició lliure.
Dedicació: 75% de la jornada fins a la jubilació definitiva del titular de la plaça.
Retribucions: les establides en el conveni col·lectiu del personal laboral de l’Ajuntament de Biar.
Les bases íntegres de la convocatòria han sigut publicades en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant, número 140, de 26 de juliol de 2010.
El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies naturals, comptadors des de l’endemà de la publicació corresponent d’aquest edicte en el Boletín Oficial del Estado; els successius anuncis es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant i al tauler d’anuncis municipal. www.biar.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia