lunes, 23 de agosto de 2010

( 3 ) tres places d'auxiliar administratiu. Ajuntament de Sant Joan d'Alacant

Ajuntament de Sant Joan d'Alacant ( L'Alacantí)
www.santjoandalacant.es
Extracte de la convocatòria de tres places d'auxiliar administratiu. [2010/9022] (pdf 147KB)
En el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant número 107, de data 8 de juny de 2010, s’han publicat les bases específiques que han de regir la provisió en propietat de tres places d’auxiliar administratiu d’administració general vacants en la plantilla d’aquest Ajuntament, mitjançant concurs oposició i per torn lliure ordinari.
El termini de presentació d’instàncies serà de 20 dies naturals, a comptar des de l’endemà de la publicació del present anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat ( BOE ).
Les bases íntegres de la convocatòria es troben a disposició dels interessats en el Departament de Règim Interior de l’Ajuntament, al tauler d’edictes i a la pàgina web <www.santjoandalacant.es> (<Règim Interior-Recursos Humans-Proves selectives>).
Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant, al tauler d’edictes de la casa consistorial i a la seua pàgina web.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia