martes, 24 de agosto de 2010

una ( 1 ) tècnic auxiliar d'informàtica - C1 -. Bases. Ajuntament de Gandia (La Safor-València)


Ajuntament de Gandia www.gandia.org
Bases per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic auxiliar d'informàtica vacant en la plantilla de funcionaris de carrera. [2010/8948] (pdf 358KB)
Objecte de la convocatòria.- L’objecte de la present convocatòria és la provisió, en propietat, d’una plaça de tècnic auxiliar d’informàtica vacant a la plantilla de funcionaris de carrera de l’Ajuntament de Gandia, anunciada a l’oferta d’ocupació pública d’aquest Ajuntament per a 2007. El sistema selectiu serà l’oposició lliure.
Aquesta plaça està enquadrada dins de l’escala d’administració especial, subescala tècnica, classe tècnics auxiliars, subgrup C1, dotada amb el sou corresponent als funcionaris d’aquest subgrup, pagues extraordinàries, triennis i la resta d’emoluments que corresponen a la subescala indicada, d’acord amb la legislació vigent. Actualment la plaça es troba provisionalment ocupada per funcionariat interí.
L’horari que haurà de realitzar l’aspirant seleccionat serà l’establit legalment per a aquest Ajuntament, i s’ajustarà a les necessitats del servei.
Requisits dels aspirants.- Els qui desitgen prendre part en aquestes proves selectives hauran de complir els requisits següents:
– Tindre la nacionalitat espanyola o complir els requisits establits en l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, per a l’accés a l’ocupació pública, com a personal funcionari, dels nacionals d’altres estats.
– Haver complit 16 anys i no excedir, si escau, de l’edat màxima de jubilació forçosa.
– Tindre les capacitats i aptituds físiques i psíquiques necessàries per a l’exercici de les corresponents funcions o tasques.
– No haver sigut separada o separat, o haver-se revocat el seu nomenament com personal funcionari interí, amb caràcter ferm mitjançant procediment disciplinari de cap administració pública o òrgan constitucional o estatutari, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per a l’exercici de qualssevol funcions públiques o d’aquelles funcions públiques o d’aquelles pròpies del cos, agrupació professional o escala objecte de la convocatòria. Si es tractant de persones nacionals d’uns altres estats, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca en els mateixos termes al seu estat l’accés a l’ocupació pública.
– Estar en possessió del títol d’FP2, branca informàtica o equivalent.
Es considerarà equivalent qualsevol titulació de Formació Professional o universitària en l’àmbit de la informàtica de rang superior a la requerida. S’acreditarà mitjançant el títol expedit per l’autoritat acadèmica competent, la qual certificarà, a més a més, sobre les equivalències.
– Estar en possessió del certificat de grau elemental de coneixements de valencià, expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.
Sol·licituds.- Els qui desitgen participar en les proves selectives hauran de sollicitar-ho mitjançant una instància que s’haurà d’adreçar a la Presidència de la corporació i es presentarà al Registre General durant el termini de 20 dies naturals, comptadors des de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat. Les instàncies podran presentar-se igualment en la forma que determina l’article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. El model d’instància per a prendre part en les proves selectives el facilitarà gratuïtament l’Ajuntament (Oficina d’Informació i en la web <www.gandia.org>).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia