jueves, 19 de agosto de 2010

Bases Monitor/s esportius (a temps parcial) per al desenvolupament d'activitats esportives. Ajuntament de Muro de l’Alcoi

AJUNTAMENT DE MURO DE L’ALCOI. www.vilademuro.net . Mitjançant Decret d’Alcaldía, 0701/2010, de sis d’agost, s’ha disposat el següent:
Primer.- Aprovar les següents bases específiques per a la provisió en Règim laboral temporal a temps parcial, de monitor o monitors esportius per a desenvolupar les activitats esportives que portarà a terme l’Ajuntament de Muro de l’Alcoi durant el curs 2009/2010, que s’inclouen a la plantilla de personal laboral d’aquest Ajuntament i que a continuació es transcriuen:
«Bases específiques de la convocatòria per a la provisió de monitor o monitors esportius per al desenvolupament d’activitats esportives, en règim laboral temporal a temps parcial».
Primera.- Objecte de la convocatòria. Es convoca concurs per a la provisió en règim laboral temporal a temps parcial, de monitor o monitors esportius per al desenvolupament d’activitats esportives, les condicions de les quals, funcions i la resta de requisits es detallen a continuació:
L’inici de la prestació laboral estarà subjecta a la condició suspensiva de l’existència d’un nombre d’alumnat suficient, matriculat en cadascun dels cursets de cadascuna de les modalitats per a les quals es preveu la contractació de monitor/a. Així mateix, el nombre d’hores de la prestació estarà condicionat a la condició del nombre d’alumnat matriculat.
Segona.- Requisits dels aspirants. Per a poder participar en les proves que es convoquen, els aspirants hauran de reunir els requisits següents:
a) Tindre la nacionalitat espanyola o complir els requisits establerts a l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
b) Tindre complits els 16 anys i no excedir, en el seu cas, de l’edat màxima de jubilació.
c) Estar en possessió del Títol de Tècnic en Activitats Físiques i Animació Esportiva o de la titulació que habilite per a poder exercir i complir les funcions de l’esport per al que s’estiga qualificat, d’acord amb el que disposen la Disposició Addicional setena i la Disposició Transitòria tercera de la referida Llei 7/2007. La titulació i experiència professional s’acreditarà per mitjà de l’expedició dels títols i certificats corresponents, expedits per l’autoritat competent. Aquesta autoritat podrà declarar l’equivalència dels títols.
d) No patir cap malaltia o defecte físic o psíquic que siga incompatible o que impossibilite l’acompliment de les funcions.
e) No haver sigut separat, per mitjà d’expedient disciplinari, del servei de ninguna administració pública o estar pendent de la resolució d’algun expedient en aquest sentit. Així mateix, no haurà de trobar-se inhabilitat per al acompliment de funcions públiques.
Tots els requisits hauran d’estar complits o complir-se l’últim dia del termini de presentació de sol·licituds i mantenirse durant tot el procés selectiu.
Tercera.- Funcions. Les pròpies del lloc de treball i especialment les següents:
a) Impartir classes teòriques i desenvolupament dels exercicis pràctics de la disciplina esportiva en la què ostenten la plaça de monitor.
b)
Assistir als campionats i proves de la modalitat esportiva de què siguen monitors, en les quals participen els equips de Muro de l’Alcoi, en qualsevol de les seues categories.
c) Complir les instruccions que li encomane el coordinador d’Activitats Esportives, així com el regidor responsable de l’àrea.
d) Col·laborar amb la resta de monitors esportius, fent les classes i amb el desenvolupament els exercicis pràctics.
e)
Elaborar una programació a l’inici de l’activitat i una memòria al final.
Quarta.- sol·licituds. Qui desitge participar en les presents proves, haurà de sol·licitar-ho per escrit en el termini de 10 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació del extracte d’aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de la Provìncia, {del 20 al 31 de Agosto de 2010, a.i.}, aportant la titulació exigida a la base segona, els documents
acreditatius dels mèrits que hagen de ser valorats, fotocòpia del DNI i proposta de programació general o de la matèria per a la qual estiga qualificat per al curs 2010-2011.
Les sol·licituds es dirigiran a l’Alcalde-President d’aquest Ajuntament i es presentaran en el Registre General, o en la forma que determina l’Art. 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. www.vilademuro.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia