martes, 15 de abril de 2014

1 Auxiliar Administratiu/va per a la campanya de la renda 2013 per prestar serveis a Formentera (Aux.Adm.01-14)

Primera.- La selecció es regirà per les indicacions recollides en la present convocatòria i en la normativa d’aplicació.
Segona.- S’ofereix un contracte d’obra amb una durada de 2 mesos, per prestar serveis a Formentera a jornada completa i amb el següent horari de dilluns a divendres de 08:00h a 15:30h.
La feina consisteix en la realització de la renda per al servei de suport presencial de la campanya de la renda 2013.
Tercera.- Els candidats hauran de complir els següents requisits:
Nacionalitat espanyola o alguna altra d’acord amb l’article 57 de l’ EBEP.
Tenir 16 anys d’ edat complerts i no haver arribat a l’ edat de jubilació forçosa.
No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració pública, o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes; ni trobar-se inhabilitat de forma absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per exercir funcions similars a les que complien, en el cas que haguessin estat separats, inhabilitats o acomiadats disciplinàriament. En el cas de ser de nacionalitat d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitats o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat i en els mateixos termes, a l'accés a una plaça en una entitat del sector públic instrumental del Govern de les Illes Balears.
Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions de la categoria laboral en què s'inclouen a la plaça oferta.
Estar en possessió de titulació de graduat en educació secundària, graduat escolar, tècnic de grau mitjà corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic especialista corresponent a formació professional de primer grau, o un títol equivalent o formació laboral equivalent.
Quarta.- El procés de selecció es realitzarà per dos tècnics,un tècnic de l’Agència Tributària de les Illes Balears i un tècnic de Recursos Humans de la Fundació Bit.
Quinta.- El procés selectiu constarà de dos fases:
Fase 1
Tota la documentació justificativa (original i fotocòpia) s’haurà d’aportar a la Delegació Insular de l’ A.T.I.B. ,carrer Antoni Jaume, nº 8 07800 Eivissa, fins al 25 d’abril en l’horari de 09:00h a 13:00h:
Sol·licitud de participació en el procés
Fotocopia del D.N.I. o en el cas de no tenir la nacionalitat espanyola, document acreditatiu de la personalitat (N.I.E. o targeta de residència).
Curriculum Vitae
Certificació de la titulació de graduat en educació secundària, graduat escolar, tècnic de grau mitjà corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic especialista corresponent a formació professional de primer grau, o un títol equivalent o formació laboral equivalent.
Només els candidats que compleixin amb els requisits passaran a la fase 2

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia