jueves, 24 de abril de 2014

es convoquen per a la Comunitat Valenciana els premis extraordinaris de Batxillerat corresponents al curs 2013-­2014.

Primer. Es convoquen per a l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana els premis extraordinaris de Batxillerat, corresponents al curs 2013­ 2014.

Segon. 1. Podran optar al premi extraordinari els estudiants que hagen cursat i superat, en centres docents espanyols dependents de la Comunitat Valenciana, almenys el segon curs de qualsevol de les modalitats de Batxillerat, i els hagen finalitzat en el curs acadèmic 2013­2014.

2. Per a prendre part en esta convocatòria, serà necessari que la mitjana de les qualificacions obtingudes en els dos cursos de qualsevol de les modalitats de Batxillerat siga igual o superior a 8,75 punts.
3. Per a obtindre la nota mitjana es computaran, exclusivament, les qualificacions obtingudes en les matèries comunes, específiques de modalitat i optatives dels dos cursos de Batxillerat. A este efecte, i segons el que establix el punt 5 de la disposició addicional tercera del Reial Decret 1467/2007, de 2 de novembre, pel qual s’establix l’estructura del Batxillerat i es fixen les seues ensenyances mínimes, (BOE 266, de 6.11.2007), les qualificacions que s’hagen obtingut en l’avaluació de les ensenyances de Religió no es computaran en l’obtenció de la nota mitjana.
4. Les matèries objecte d’exempció d’aquells alumnes que cursen simultàniament ensenyances professionals de Dansa o bé que han acreditat la condició d’esportistes d’alt nivell, d’alt rendiment o d’elit, i les matèries objecte de convalidació d’aquells alumnes que han acreditat la condició d’esportistes d’alt nivell, d’alt rendiment o d’elit, que consten com a exemptes i convalidades respectivament i que no són qualificades, tal com consta en l’Orde 71/2010, de 15 de juliol, de la Conselleria d’Educació (DOCV 6322, 30.07.2010), no es computaran per a l’obtenció de la nota mitjana.
5. La nota serà la mitjana aritmètica de les qualificacions de totes i cada una de les matèries a què es referix l’apartat 4. En el càlcul de la nota mitjana no es realitzaran arredoniments per excés.
Tercer. A la Comunitat Valenciana es concediran 29 premis.
Quart. 1. Els estudiants que complisquen els requisits indicats i desitgen optar als premis extraordinaris s’inscriuran en l’institut d’Educació Secundària en què es troba el seu expedient acadèmic fins al dia 20 de juny de 2014, inclusivament.
2. Els estudiants hauran d’omplir el model d’inscripció que s’inclou en l’annex II de la present convocatòria.  …

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia