viernes, 18 de abril de 2014

ajudes per als béns declarats patrimoni mundial o patrimoni cultural immaterial de la humanitat per la UNESCO a la Comunitat Valenciana.

Objecte. Es convoquen ajudes per a la difusió, la promoció i el foment del patrimoni de la Comunitat
Valenciana declarat per la UNESCO patrimoni mundial o patrimoni cultural immaterial de la humanitat o inclòs en el Registre de Bones Pràctiques de Salvaguarda, i s’aproven les bases per les quals es regix esta convocatòria, que figuren com a annex de la present orde, així com el model normalitzat de sol·licitud, de projecte, de domiciliació bancària i de declaració de no estar sotmés a cap prohibició per a ser beneficiari de subvencions, respectivament.
ANNEX I
Bases per a la concessió d’ajudes destinades a la difusió, la promoció i el foment del patrimoni de la Comunitat Valenciana, declarat per la UNESCO patrimoni mundial o patrimoni cultural immaterial de la humanitat
1. Objecte. L’objecte d’estes ajudes és cofinançar les activitats destinades a la difusió, la promoció i el foment del patrimoni de la Comunitat Valenciana declarat per la UNESCO patrimoni mundial o patrimoni cultural immaterial de la humanitat, o inclòs en el Registre de Bones Pràctiques de Salvaguarda, proposades per entitats locals, fundacions, associacions i entitats sense ànim de lucre que siguen titulars del bé i/o de l’òrgan encarregat de la seua gestió.
2. Activitats subvencionables. Les activitats subvencionables, d’acord amb l’objecte i les finalitats anteriorment enunciats, són les següents:
) Organització de trobades, seminaris i congressos en matèria de patrimoni mundial o patrimoni cultural immaterial de la humanitat a la Comunitat Valenciana.
) Publicacions l’objecte de les quals siga facilitar informació sobre els béns inclosos en la Llista del Patrimoni Mundial o Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat a la Comunitat Valenciana.
) Organització d’exposicions i altres accions de difusió dirigides a afavorir el coneixement del patrimoni mundial o patrimoni cultural immaterial de la humanitat a la Comunitat Valenciana.
Les activitats subvencionables hauran d’haver sigut realitzades entre l’1 de gener de 2014 i la data de finalització del termini de presentació de les sol·licituds, el 30 de juny de 2014.
3. Beneficiaris. Poden optar a estes ajudes les entitats locals, les fundacions, les associacions i les entitats sense ànim de lucre que realitzen activitats destinades a la difusió, la promoció i el foment del patrimoni de la Comunitat Valenciana declarat per la UNESCO patrimoni mundial o patrimoni cultural immaterial de la humanitat, o inclòs en el Registre de Bones Pràctiques de Salvaguarda, a la Comunitat Valenciana, que siguen titulars del bé i/o de l’òrgan encarregat de gestionar-lo i que no disfruten d’ajudes finançades a càrrec del mateix programa del pressupost de la Generalitat per a l’any 2014.
4. Formalització de sol·licituds, termini de presentació i documents que s’hi han d’ajuntar preceptivament
1. Les sol·licituds es formularan segons el model de l’imprés normalitzat que s’adjunta a la present orde com a annex II i que figura en l’adreça d’Internet:
http://www.gva.es/downloads/publicados/IN/14258_BI.pdf , i es dirigiran a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, Direcció General de Cultura. Les sol·licituds segons el model normalitzat també estaran a disposició dels interessats en les dependències centrals de la Direcció General de Cultura, en les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport i en la Guia Prop electrònica accessible a través del portal de la Generalitat Valenciana www.gva.es. No s’admetrà cap sol·licitud que no s’ajuste a este model. 
11. El termini màxim de presentació de sol·licituds serà el 30 de juny de 2014.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia