martes, 22 de abril de 2014

ajudes destinades a les empreses, comerços i indústries radicats a la Comunitat Valenciana que realitzen activitats de promoció del valencià.

Primer. Es convoquen les ajudes econòmiques a càrrec de l’exercici pressupostari de la Generalitat per a l’any 2014, per a les empreses, comerços i indústries, radicats a la Comunitat Valenciana, destinades a premiar la realització d’activitats de promoció del valencià dins dels àmbits respectius.
Segon. S’aproven les bases de la convocatòria, el model de sol·licitud i dels documents que s’adjunten com a annexos I, II i III.
Tercer. L’import global màxim de les ajudes és de 40.000 euros, ...
ANNEX I
Primera. Objecte. 1. L’objecte d’estes bases és regular la convocatòria de les ajudes econòmiques destinades a premiar la realització de projectes i activitats de promoció del valencià en empreses, comerços i indústries que radiquen a la Comunitat Valenciana.
2. Estes bases constituïxen el text regulador a què s’hauran d’acollir
els destinataris del règim d’ajudes que s’establixen en esta orde.
Segona. Beneficiaris i requisits. 1. Podran optar a les ajudes les entitats de caràcter privat, tant físiques com jurídiques, constituïdes com a empreses, comerços i indústries que radiquen a la Comunitat Valenciana segons s’indica en la base tercera.
Les empreses que ja van obtindre una ajuda amb la dotació del premi corresponent en alguna de les modalitats de la convocatòria de l’any 2013, no podran optar a les ajudes, per la mateixa modalitat, en esta convocatòria.
Quinta. Sol·licitud i termini de presentació
1. La sol·licitud haurà de ser firmada per la persona que represente legalment l’entitat. Les instàncies, que s’han d’ajustar al model que figura com a annex II, s’han de dirigir a la Subdirecció General de Política Lingüística, de la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i s’han de presentar, amb la informació i la documentació requerides en esta convocatòria, en el Registre General d’esta conselleria, en les direccions territorials d’Educació, Cultura i Esport d’Alacant, Castelló o València, o per qualsevol dels mitjans establits en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
El model de la sol·licitud estarà disponible en la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, en Internet ‹www.cece.gva.es/subval›.
2. El termini de presentació d’instàncies s’iniciarà a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i finalitzarà el 30 de setembre de 2014.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia