martes, 29 de abril de 2014

60 plazas de Bombero del Servicio de Prevención, Extinción de Incendios y Salvamento, del Ayuntamiento de Barcelona.

En  el  «Boletín Oficial  de la Provincia  de Barcelona»  de  23  de  abril  de  2014, se  han  publicado íntegramente las bases que han de regir la convocatoria para proveer:
60  plazas  de  Bombero  del  Servicio  de  Prevención,  Extinción  de  Incendios  y  Salvamento, perteneciente  a  la  escala  de  Administración Especial, subescala  de  Servicios Especiales  y  clase funcionarial, mediante el sistema de concurso-­oposición, en turno libre.
Asimismo, las bases generales que regulan los procesos selectivos se han publicado íntegramente en la gaceta municipal número 20, de 10 de julio de 1991.
El plazo de presentación de solicitudes será de veinte días naturales, a contar desde el siguiente al de la publicación de este anuncio en el «Diario Oficial de la Generalitat de Catalunya».{del 30 d'abril al 19 de maig de 2014, a.i.}
Los sucesivos anuncios referentes a esta convocatoria, cuando procedan de conformidad con las bases, se harán públicos en la forma prevista en las propias bases.    www.bcn.cat/es/
-------------------- Ajuntament de Barcelona -------------------------
ANUNCI sobre procés selectiu per a l'accés a 60 places de bomber/a del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament, mitjançant concurs oposició lliure, corresponents a l’escala bàsica, grup C2, escala d’administració especial, sotsescala de serveis especials, classe del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament i règim funcionarial.
La Comissió de Govern, actuant per delegació de l’Alcalde, va aprovar en sessió celebrada el 9 d'abril de 2014 les bases específiques que han de regir la convocatòria del procés selectiu per a l'accés a les següents places:
- 60 places de Bomber/a del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament, mitjançant concurs oposició lliure, corresponents a l’escala bàsica, grup C2, Escala d’Administració Especial, Sotsescala de Serveis Especials, Classe del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament i règim funcionarial.
Aquesta convocatòria s'efectua en execució d'allò que disposa l'Oferta Pública d'Ocupació per l'any 2014, aprovada per Decret de la Comissió de Govern de 15 de gener de 2014.
Les persones que desitgin participar a l'esmentada convocatòria hauran de presentar la sol·licitud, d'acord amb les bases de la convocatòria, telemàticament seguint una de les següents rutes:
- web www.bcn.cat / Oferta Pública / Bases i impresos de sol·licitud / Accés a la sol·licitud telemàtica.
- a través del portal de tràmits de la seu electrònica de l’Ajuntament de Barcelona, web www.bcn.cat / Tràmits / Tràmits per fets vitals / ...treballar / Participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.
Excepcionalment, es podrà fer en suport paper en les Oficines d’Atenció a la Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Barcelona, o bé trametre-les per qualsevol dels mitjans que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener, en el termini de vint dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació del present anunci.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia