martes, 15 de abril de 2014

1 plaça de caporal interí de la Policia Local de Lliçà d'Amunt. (Barcelona)

BASES PER LA PROVISIÓ MITJANÇANT CONCURS-OPOSICIÓ D’UNA PLAÇA DE CAPORAL INTERI DE LA POLICIA LOCAL MUNICIPAL.
1. Objecte de la convocatòria. Aquestes bases tenen per objecte la regulació del procediment per a la provisió, pel sistema de concurs-oposició d’una plaça de caporal interí de la policia local, enquadrades a l'escala d'Administració especial, subescala de serveis especials, escala bàsica, grup de titulació C2.
2. Lloc de treball: Caporal.
3. Nombre de places: 1
4. Categoria professional. Caporal.
5. Funcions del lloc de treball. Les funcions que s'han de desenvolupar són les que li puguin ser encomanades, d'acord amb la Llei 16/1991, de 19 de juliol, de les policies locals i el reglament intern del cos.
6. Tipus de relació. Funcionari/a interí/na per la substitució de la comissió de serveis del funcionari titular, un cop superat el període de pràctiques establert en les presents bases.
7. Jornada i horari. Segons calendari laboral i amb flexibilitat horària segons necessitat del servei.
8. Requisits dels aspirants. Per prendre part en aquesta convocatòria, els/les aspirants han de complir els requisits següents:
a) Tenir una antiguitat mínima de dos anys com a personal funcionari de carrera en la categoria d’agent del cos de la Policia Local de Lliçà d’Amunt.
b) Estar en alguna de les situacions administratives: servei actiu, serveis especials o servei en comunitats autònomes o serveis en altres administracions.
c) No tenir més de 55 anys d’edat.
d) Tenir nacionalitat espanyola, d'acord amb la legislació vigent.
e) Estar en possessió del títol de graduat o graduada en educació secundària, graduat o graduada escolar, tècnic o tècnica corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic o tècnica auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre equivalent o superior.
f) No haver estat condemnat per cap delicte, no estar inhabilitat/ada per a l'exercici de les funcions públiques, ni estar separat o suspès, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap administració pública (Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que l'aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial).
g) Tenir la capacitat funcional per dur a terme el desenvolupament de les funcions pròpies de la categoria.
h) Estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A2, B i BTP.
i) Tenir el coneixement de la llengua catalana, certificat de nivell intermedi de la Secretaria de Política Lingüística (nivell B).
j) Compromís de portar armes, que es prendrà mitjançant declaració jurada.
Tots els requisits s'han de complir el darrer dia de presentació de sol·licituds.
9. Sol·licitud. Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament dins el termini improrrogable de vint dies naturals, a comptar des del dia següent al de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província o en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 16 d'abril al 5 de maig de 2014, a.i.} També poden presentar-se en qualsevol de les altres formes previstes a l'article 38.4, de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
Els/les aspirants han de manifestar en aquesta sol·licitud que reuneixen tots i cadascun dels requisits exigits en la base vuitena, i que prenen el compromís de portar armes de foc, d'acord amb les condicions establertes a la legislació vigent.
Les sol·licituds han d'anar acompanyades d'un currículum de l'aspirant, de fotocopies del DNI, dels permisos i dels títols acadèmics exigits a la base vuitena, de la documentació acreditativa dels mèrits que s'al·leguin per a la fase de concurs i abonar la taxa corresponent de drets d’examen. Tots els documents s'han de presentar mitjançant fotocòpies degudament compulsades. www.llicamunt.cat/es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia