miércoles, 16 de abril de 2014

subvencions a les mancomunitats de municipis i als ajuntaments de la C.V. per a la realització d’actuacions relacionades amb el desenrotllament i la difusió de l’Estatut d’Autonomia i la recuperació i divulgació del Dret Foral Civil Valencià durant l’exercici 2014

Primer.  1. Convocar,  en règim  de  concurrència  competitiva,  la  concessió  de subvencions  amb destinació a les mancomunitats de municipis i als ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a la realització d’actuacions relacionades amb el desenrotllament i la difusió de l’Estatut d’Autonomia i la recuperació i divulgació del Dret Foral Civil valencià durant l’exercici 2014.
2. El import màxim assignat per a finançar les subvencions esmentades ascendix a 27.000 € (vint­i­set mil euros), …
Quart., Aprovar les bases per les quals es regula la present convocatòria, incloses com a annex I d’esta orde, així com els models que figuren com a annexos II, III, IV, V i VI.
ANNEX I
Bases  de la  convocatòria  de les subvencions destinades  a les mancomunitats de municipis i als ajuntaments  de  la Comunitat Valenciana  per  a  la realització  d’actuacions relacionades  amb el desenrotllament i la difusió de l’Estatut d’Autonomia i la recuperació i divulgació del Dret Foral Civil Valencià durant l’exercici 2014
Primera. Objecte de la subvenció. La present convocatòria, en règim de concurrència competitiva, té com a objecte la concessió de subvencions a les mancomunitats de municipis i als ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a la realització d’actuacions relacionades amb el desenrotllament i la difusió  de  l’Estatut  d’Autonomia  i  la  recuperació  i  divulgació  del  Dret  Foral  Civil  valencià durant l’exercici 2014.
Segona.  Actuacions  subvencionables  1.  Les  actuacions  que  es  podran  subvencionar  són les següents:
a)  L’organització  de  congressos,  jornades,  trobades,  conferències,  xarrades  o  taules  redones relacionats amb el desenrotllament i difusió de l’Estatut d’Autonomia, així com la recuperació i divulgació del Dret Foral Civil valencià.
Queden  expressament  exclosos  d’esta  convocatòria  les  despeses  de  restauració  que  pogueren derivar­se de la realització de les activitats assenyalades en el paràgraf anterior.
b) L’edició de publicacions relacionades amb les actuacions descrites en l’anterior apartat a.
2. Per a la realització d’estes actuacions les entitats locals beneficiàries podran subcontractar amb tercers fins al 100 % de l’import de l’actuació subvencionada, i en este cas caldrà ajustar­se al que disposa l’article 29 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions,  en relació amb  l’article  68  del Reial Decret  887/2006,  de  21  de  juliol,  pel  qual s’aprova  el Reglament  de desplegament de l’esmentada llei.
3.  No  seran  subvencionables  aquelles  actuacions  que  hagen  obtingut  ajudes  o  subvencions, públiques o privades, per un import que abast el cent per cent (100 %) del seu cost real.
4. Només seran subvencionables aquelles actuacions que s’hagen dut a terme, en la seua integritat, entre l’1 de gener i el 15 d’octubre de 2014.
Tercera.  Sol∙licitants  i  requisits.  1.  Podran  sol∙licitar  estes  subvencions  les  mancomunitats  de
municipis i els ajuntaments de la Comunitat Valenciana.
2. Només s’admetrà una única sol∙licitud per cada una de les mancomunitats de municipis i dels ajuntaments  de  la  Comunitat  Valenciana,  amb  independència  que  cada  entitat  local sol∙licitant puga desenrotllar una o diverses actuacions subvencionables en l’àmbit d’esta convocatòria.
3. Quedaran excloses de la present convocatòria les entitats locals en què concórrega alguna de les circumstàncies  previstes  en  l’article  13.2  de  la  Llei  38/2003,  de  17  de  novembre,  General  de Subvencions.
Quarta. Formalització de les sol∙licituds i termini de presentació. 1. La sol∙licitud es formalitzarà
en  l’imprés  que  figura  com  a  annex  II  de  la  present  orde.  L’imprés  de  sol∙licitud  esmentat, degudament subscrit per la persona titular de la presidència de la mancomunitat de municipis o de l’alcaldia­presidència  de  l’ajuntament,  amb  el segell  de  l’entitat  local  corresponent,  junt  amb  la documentació ressenyada en la base quinta d’esta convocatòria, aniran dirigits a la Conselleria de Governació i Justícia, Direcció General de Desenrotllament Estatutari i Promoció de l’Autogovern, l’adreça  de la  qual  està  ubicada  en la  ciutat  administrativa  9  d’Octubre,  carrer Castán Tobeñas, número 77, CP 46018, torre 4, planta 4a, de la ciutat de València, i que compta amb la següent seu electrònica: <https://sede.gva.es o www.gva.es>.
4.  El  termini  de  presentació  de  sol∙licituds  serà  d’un  mes  comptat  des  de  l’endemà  de  la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 17 d'abril al 16 de maig de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia