martes, 22 de abril de 2014

subvencions a confederacions, federacions i associacions veïnals de la Comunitat Valenciana per a l'exercici 2014

Primer. Convocatòria. Convocar subvencions destinades a les confederacions, federacions i associacions veïnals de la Comunitat Valenciana que els permeten la realització d’activitats que fomenten la participació ciutadana.
Segon. Bases. S’aproven les bases per les quals es regix esta convocatòria, incloses com a annex I d’esta orde, i el model de sol·licitud per a les esmentades subvencions i documents relacionats, inclosos com a annex II.
Tercer. Finançament. Les subvencions que es regulen en esta orde ...  amb un crèdit màxim de 100.000 euros.
ANNEX I
Bases de la convocatòria
Primera. Objecte. Estes bases tenen com a objecte regular la concessió de subvencions a confederacions, federacions i associacions veïnals de la Comunitat Valenciana per a:
– Dissenyar i executar accions participatives generadores de formació, fomentar una major relació de les entitats veïnals amb el seu entorn i facilitar la integració social i la formació.
– Fomentar l’associacionisme com a forma de coordinació per a la defensa dels drets dels ciutadans i ciutadanes a través d’entitats veïnals.
– Millorar la capacitat de les entitats veïnals per a realitzar el seu projecte associatiu i les activitats derivades, per mitjà de la transparència de les seues actuacions i el foment de la participació dels associats i associades en el dia a dia de l’entitat.
– Fomentar la cooperació interassociativa o el treball en xarxa amb altres entitats per a aconseguir interessos comuns i l’optimització de recursos, mitjans i informació.
Tercera. Beneficiaris. 1. Entitats que hi poden concórrer. Poden concórrer a la convocatòria que regulen estes bases les confederacions, federacions i associacions veïnals de la Comunitat Valenciana que complisquen, a més dels requisits establits en les bases d’esta convocatòria, els següents:
) Que en els estatuts quede recollit expressament el seu caràcter d’entitat veïnal i que, en el cas de les associacions, actuen de forma contínua en l’àmbit del seu barri.
) Estar inscrites en el Registre de Participació Ciutadana de la Comunitat Valenciana amb anterioritat al 28 de febrer de 2014.
) Estar inscrites en el Registre Nacional d’Associacions o en el Registre Autonòmic d’Associacions de la Comunitat Valenciana o en aquells registres especials establits per la normativa vigent.
) No estar sotmeses a les prohibicions que, per a obtindre la condició de beneficiaris de subvencions, establix l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
e) Estar adaptades a l’àmbit d’aplicació de la Llei Orgànica 1/2002, de 22 de març, Reguladora del Dret d’Associació.
Quinta. Formalització de sol·licituds i termini de presentació. 1. La sol·licitud es presentarà en el termini de 15 dies hàbils, a comptar de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana {del 23 d'abril al 10 de maig de 2014, a.i.}, i es dirigirà a la Direcció General de Participació Ciutadana de la Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua (c/ En Bou, 9, 11, València 46001).
També es podrà presentar en els llocs previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
La sol·licitud també es podrà presentar per via telemàtica en el Portal de la Generalitat (www.gva.es›) accedint als apartats «Administració en línia» – «Guia Prop».

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia