miércoles, 30 de abril de 2014

Borsa de treball d'Agent de la policia local. Ajuntament d'Almassora (Castelló)

Ajuntament d'Almassora/Almazora
Plaça Pere Cornell, 1
Tel:964560001 
Fax:964563051 
Objecte: És objecte de la present convocatòria la selecció per oposició per a la creació d'una borsa d'agent de la policia local per a cobrir les possibles places vacants i per a la temporada d'estiu.
Requisits: Per a poder participar en les proves selectives d'esta convocatòria cal que els aspirants reunisquen els següents requisits referits al dia en què finalitze el termini de presentació d'instàncies:
a) Tindre la nacionalitat espanyola.
b) Posseir la capacitat funcional per a l'exercici de les tasques.
c) Tindre complits 18 anys d'edat, sense excedir l'edat de trenta-cinc anys. Només a l'efecte de l'edat màxima, es compensarà el límit amb els servicis prestats anteriorment a l'Administració local com a policia local o auxiliar de policia local.
d) Estar en possessió del Batxiller Superior o equivalent o haver complit les condicions per a obtindre'l en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies.
e) No patir cap malaltia o defecte físic que impedisca l'exercici de les corresponents funcions, i tindre una estatura mínima d'1,65 metres, els hòmens, i 1,60 metres, les dones.
f) No haver sigut separat/ada per mitjà d'expedient disciplinari, de qualsevol administració o ocupació pública, ni trobar-se inhabilitat o inhabilitada penalment per a l'exercici de funcions públiques.
g) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de les classes B, el permís BTP, i per a motocicletes classe A.
Sobre el permís de conducció per a motocicletes, el mencionat anteriorment s'entén amb anterioritat al 8 de desembre de 2009, data en què va entrar en vigor el nou Reglament de Conductors. A partir d'eixa data, el permís de conducció que s'exigix per a poder concórrer al present procés selectiu és l'A2.
El termini de presentació d'instàncies serà de deu dies naturals comptats des de l'endemà de la publicació d'esta convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de 24/04/2014.{del 25 d'abril al 5* de maig de 2014, a.i. }   www.almassora.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia