viernes, 18 de abril de 2014

Borsa de treball de Professor/a de Música; Especialitats: Llenguatge musical, Piano, Violí, Baix, Flauta travessera, Cant, Vent metall, Clarinet, Guitarra clàssica i elèctrica. Ajuntament d' Artà (Mallorca.Illes Balears).

BASES PER CREAR UNA BORSA DE TREBALL PER A LA SELECCIÓ DE PROFESSORS/ORES DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA MITJANÇANT EL SISTEMA DE CONCURS LLIURE
1. Objecte de la convocatòria. L’objecte d’aquesta convocatòria és la creació d’una borsa de treball, mitjançant el sistema de concurs, per a la provisió, amb caràcter temporal, de les possibles vacants o substitucions de que puguin sorgir a la plantilla de professors/ores de l’Escola de Música de l’Ajuntament d’Artà.
Les especialitats que es convoquen per crear la borsa són:
ESPECIALITATS . . Núm. d’hores setmanals aproximades (variable segons la matrícula de l’alumnat de l’Escola)
Llenguatge musical . .  4,5
Piano . . 23
Violí . . 4
Baix . .  3
Flauta travessera . . 10
Cant . . 4
Vent metall . . 17
Clarinet . . 6
Guitarra clàssica i elèctrica . . 8
Saxofon . . 5
Percussió i bateria . .  8
Violoncel . . 2
El procés de selecció és comú a totes les especialitats i, com a resultat, es confeccionarà una borsa específica per a cada una d’aquestes. Si l’aspirant acompleix els requisits per accedir a la borsa de més d’una especialització, pot formar part de qualsevol d’elles i ha d’obtenir un lloc dins de cada borsa específica, sempre que hagi manifestat la seva voluntat d’accedir-hi en la sol·licitud per accedir al procés de selecció.
La borsa de treball té una vigència de dos anys.
3. Condicions de les persones aspirants. Les persones aspirants han d’acomplir els requisits següents:
a) Ser ciutadà/ana espanyol/a, tenir la nacionalitat d’algun dels Estats membres de la Unió Europea, tenir la nacionalitat de qualsevol dels altres Estats, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què s’hagi definit en el tractat constitutiu de la Unió Europea o els estrangers amb residència legal a Espanya, d’acord amb allò establert en la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic.
El que s’estableix en el paràgraf anterior també ha de ser d’aplicació als cònjuge dels espanyols i dels nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret, així com als seus descendents i als del seu cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, així com als seus descendents i als del seu cònjuge, sempre que no estiguin separats de dret, menors de 21 anys o majors d’aquesta edat que visquin al seu càrrec.
Les persones aspirants que no tenguin la nacionalitat espanyola han d’acreditar documentalment la seva nacionalitat.
Les persones aspirants de nacionalitat diferent a la dels estats membres de la Unió Europea han d’aportar els permisos de residència i treball necessaris segons la normativa vigent.
b) Haver complert 16 anys d’edat i no excedir de l’edat establerta com a màxima de jubilació forçosa legal per accedir a l’ocupació pública.
c) Posseir la capacitat funcional per dur a terme les tasques establertes.
d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans
constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se inhabilitat de manera absoluta o especial per exercir funcions públiques
o per exercir funcions similars a les que desenvolupava en cas del personal laboral, en el cas que hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d’un altre estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinaria o equivalent que li impedeixi, en el seu Estat, accedir a funcions públiques.
e) No estar afectat per cap dels motius d’incompatibilitat continguts a la Llei 53/1984, de 26 de desembre, ni per la normativa autonòmica de la CAIB.
f) Estar en possessió de la titulació de professor de música en l’especialitat a la qual s’opta o en condicions d’obtenir-la en la data d’acabament del termini de presentació de sol·licituds. 
Els títols requerits són: grau mitjà de LOGSE, grau mitjà de Pla 66 o habilitació expedida per la Conselleria d’Educació.
En cas de presentar un títol equivalent, s’ha d’acreditar l’equivalència per norma legal o la certificació que l’acrediti, expedida per l’organisme competent.
g) Acreditar el nivell C1 de coneixements de llengua catalana per a totes les especialitats, mitjançant un títol expedit o homologat per l’òrgan competent en matèria de política lingüística de la CAIB, o bé mitjançant la superació d’una prova específica que acrediti el nivell de coneixements que s’exigeix. Aquest document acreditatiu, original o fotocòpia compulsada, s’ha de presentar dins el termini d’admissió de sol·licituds; si no, la persona aspirant haurà de realitzar aquesta prova.
Per prendre part en les proves selectives, totes aquestes condicions s’han de reunir en la data en què finalitzi el període de presentació de sol·licituds i mantenir-les fins al moment de la contractació.
4. Presentació de sol·licituds. Les persones que desitgin prendre part en el procés selectiu han de sol·licitar-ho mitjançant una sol·licitud adreçada a la Batlia, la qual s’ha de lliurar al Registre General de l’Ajuntament d’Artà.
Les sol·licituds també es poden presentar en la forma establerta reglamentàriament o per qualsevol altre modalitat determinada en l’article 38.4 de la Llei 4/1999, de 13 de gener, de modificació de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en el termini de deu (10) dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci de convocatòria en el BOIB. En cas que l’últim dia de presentació de sol·licituds sigui dissabte, el termini s’ha de perllongar fins al dia hàbil següent.{del 18 al 30 d'abril de 2014, a.i.}
En el supòsit que la persona aspirant lliuri la sol·licitud segons alguna de les altres modalitats determinades a l’article 38.4 de la Llei 4/1999, aquesta ha de comunicar immediatament aquest fet enviant un fax al 971 829 086 per acreditar que ha presentat la sol·licitud, en què ha de figurar el segell oficial d’entrada amb indicació de la data. No s’admetran les sol·licituds presentades fora d’aquest termini.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia